• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Pamietam ze kiedy ja robiłam betke, najgorsze dwa dni w zyciu miałam. Test to tez, wiadomo czasem może wyjść bubel ale masz już jakas podkladke, jakakkolwiek a na betke musisz czekac a czekanie dluzy się niemiłosiernie niestety wtedy :P
Chcialabym żeby ten mój brak @ miał inne podloze, ale niestety, dlatego tak mi zależy żeby gadzina przybyla i będzie można zacząć nowe staranka :)

reklama
hahah mój Ł. wie tylko, ze jak sa dwie kreski to znaczy ze pozytywny, nic więcej go nie interesuje :P Ale wprawia się, jeszcze pare miesięcy temu nie miał o niczym pojęcia, a teraz już smiga po moich wykresach na enpr :happy2:

mój sie wogóle nie zna na żadnych wykresach ;) ma facet szczęscie ze nam sie udaje prawie od strzała jak tylko chcemy ;)

teraz on sie śmieje ze my to będziemy musieli bardzo sie starać zeby czwartego nie było ;)

Chciałabym mieć od tak dziecko :) Powiem że chce i zachodze w ciąże :-D Jestem ciekawa co mój by powiedział na ciąże, bo ostatnio jak sie powadziliśmy to mi powiedział że jest czas na dziecko, a dzisiaj mu wypomniałam ze mnie to boli jak tak mówi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry