• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Data nie ma znaczenia, ale nie chce znów mieć tak że zrobie test a tu na drugi dzien @, bo w zeszłym cyklu spóźniła się 3 dni :tak: więc jak wczoraj powinnam dostać to poczekam te 4 dni jak nie przyjdzie to już nie przyjdzie ( chyba ) :tak:

reklama
hehe no to nie namawiam skoro nie chcesz :-) i trzymam kciuki za niedzielę :-)
ja teraz mam nowe postanowienie - robię test w dzień spodziewanej @, nie robię wcześniej i nie czekam dłużej :-) jak będzie miała przyjść @ to i tak przyjdzie więc stwierdziłam że tak zrobię a nie będę się nakręcać :-) ciekawe czy mi się uda :-D

hah no ja tez miałam takie postanowienie i w zeszłym cyklu się udało :>
Obys dotrwala choć i testy bywaja zawodne wiec chyba jedyny wiarygodnym sposobem jest betka. Ale wierze ze od razu wyjda Ci dwa tlusciochy i nie będziesz musiala nic więcej wykonywać.
Czekam na tesciowa, miała wpaść dziś po południu, ale kiedy nie wiem dokładnie. Dzis wyjezdzaja do Chorwacji i musi przyjść się wygadać i wypeplac przez wyjazdem :P

hej jestem po wizycie...
W sumie nic rewelacyjnego... pecherzyki maja 15 mm sa z amale na podanie zastrzyku. Wiec zastrzyk bedzie w poniedzialek popoludniu. Wiec sobie troszke poczekam na owulke...I bede musiala dygac 30 km na glupi zastrzyk. Ale ja sie go pytam czy nie moge sobie w niedziele zrobic,a on ze sakd mam wiedzie cjakie duze beda w niedziele,ze on mi usg zrobi i wtedy da zastrzyk.

Hehe ja chyba zrobię tak, że w poniedziałek (1 lipca) zrobię rano test, a jak będzie negatyw to nie czekam tylko idę na betkę. Bo jakby co to będę dalej brać duphaston. Chyba, że nie znajdę laboratorium, w którym pobierają krew popołudniu - to wtedy będzie problem bo pracuję od 7:00 :/ a laboratoria u nas też od 7:00 pootwierane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry