• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka, a Wy z mężem w tym cyklu uważaliście ze względu na zabieg? Czy może tak nie do końca? :-p Tempkę masz w sumie troszkę wysoką jak na owu....

PS. Wydaje mi się, że może po zabiegu po prostu coś się poprzestawiało...

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie uwazalismy ze względu na zabieg :zawstydzona/y: a teraz troszkę zaluje, bo w końcu torbieli nie było zadnej wiec chyba nawet mogliśmy się pokusić o male przytulanki. A noz by się cos udało..

Zrobilam zdjęcia tego testu, przepraszam za jakość, ale moim tele nie wiele się da, jutro poprawie telefonem Łukasza i wkleje jeszcze raz.

P14-06-13_13.51.jpg P14-06-13_13.57.jpg P14-06-13_13.57[01].jpg

Troszke widać mimo wszystko, nie wiem co mam o tym myslec. W ogole.
wiem, ze na pewno po zabiegu się poprzestawiało, ale testy w takim razie wprowadzają w blad bo nic nie powinny pokazywać skoro owu nie ma, a nie jakies takie blade krechy :no:
Wiecznie wszystko na odwrot, ja nie wiem kurcze. Na prawde jestem chyba jakas felerna

Załączniki

• P14-06-13_13.50.jpg
    P14-06-13_13.50.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 35
  • P14-06-13_13.51.jpg
    P14-06-13_13.51.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 32
  • P14-06-13_13.57.jpg
    P14-06-13_13.57.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 31
  • P14-06-13_13.57[01].jpg
    P14-06-13_13.57[01].jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Nuśka ja kiedyś zrobiłam test po owu z dobry tydzień i wyszedł mi właśnie taki. a za 5 dni miałam @
na moich pisało ze aby był pozytywny to obie kreski musz być tego samego koloru albo ta T ciemniejsza

Nuuska- aninsen ma rację, test owu jest tylko wtedy pozytywny kiedy kreska jest albo taka sama albo intensywniejsza niż ta druga kreska. W twoim przypadku test jest negatywny więc nie zwracaj na niego uwagi.

anisen badziew jeden. Wkurzam się bo wiem ze to nie owu na pewno, tempka na to nie wskazuje, ani w ogole skad by nagle się miała wziasc, ale mimo wszystko zdezorientowana jestem bo nie powinno tak być. Zastanawialam się czy dziś już nie dzwonic do ginki ale nie będę panikować, poczekam do poniedziałku, jutro chciałam umyc okna, wiec może akurat jak trochę popracuje i poskacze to dostane @ .. :zawstydzona/y:

a mnie nuuuska zainspirowalas i odgrzebalam jakies testy owulacyjne zeby z ciekawosci sprawdzic co pokaza. No ale wynik byl taki sam jak wszystkich moich testow ciazowych - jedna kreska i nawet cienia cienia drugiej :) no ale w moim przypadku to chyba ok, bo zakladam, ze owulacja byla a teraz zostalo mi tylko trzymanie kciukow i czarowanie termometru :)
mi 2 razy sie zdarzyl dluzszy cykl: 42 dni po odstawieniu tabletek i 46 dni po grypie, nigdy wczesniej tak dlugich nie mialam. Zazwyczaj 26-33 dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry