Nuuuśka
..kocia mama ;]
melponea nie ma za co dziekowac 
happymama no widzisz kurcze, ale u Nas fasolka nawet nie jest możliwa bo raz, ze staranek praktycznie w ogole nie było ( 2x na caly miesiąc), miesiąc totoalnie z tylka, poza tym laparo wiec nawet jeśli by już cos to i tak po laparo byłoby po ptokach niestety, ale do szalu mnie już doprowadza to, ze chce cos zacząć a nie mogę bo teraz jak na zlosc gadzina nie chce się objawić :-( od rana za to żeby było ciekawiej mam to samo odczucie po lewej stronie ( kluje regularnie mniej więcej co pol minuty ).
sylka starzy taaaaaa !!! no bardzo na prawde
wiek nie ma znaczenia, liczy się to, co człowiek ma w duszy i umyśle
**
angelaa pewnie, ze mogą być, w sumie wiele takie objawy mogą oznaczac, mogą oznaczac zagniezdzenie, mogą oznaczac zblizajaca się owu, ale to w poszczególnych dniach oczywiście, mogą oznaczac tak samo zaburzenia np. w postaci torbieli bądź zblizajaca się @. Zbyt to dla mnie skomplikowane. Ale przyuwazylam jedno - odkad mierze tempke zawsze pojawiala się na wysokości tempki 36,28, nie wiem czy to ma znaczenie czy kwestia przypadku
happymama no widzisz kurcze, ale u Nas fasolka nawet nie jest możliwa bo raz, ze staranek praktycznie w ogole nie było ( 2x na caly miesiąc), miesiąc totoalnie z tylka, poza tym laparo wiec nawet jeśli by już cos to i tak po laparo byłoby po ptokach niestety, ale do szalu mnie już doprowadza to, ze chce cos zacząć a nie mogę bo teraz jak na zlosc gadzina nie chce się objawić :-( od rana za to żeby było ciekawiej mam to samo odczucie po lewej stronie ( kluje regularnie mniej więcej co pol minuty ).
sylka starzy taaaaaa !!! no bardzo na prawde
wiek nie ma znaczenia, liczy się to, co człowiek ma w duszy i umyśle angelaa pewnie, ze mogą być, w sumie wiele takie objawy mogą oznaczac, mogą oznaczac zagniezdzenie, mogą oznaczac zblizajaca się owu, ale to w poszczególnych dniach oczywiście, mogą oznaczac tak samo zaburzenia np. w postaci torbieli bądź zblizajaca się @. Zbyt to dla mnie skomplikowane. Ale przyuwazylam jedno - odkad mierze tempke zawsze pojawiala się na wysokości tempki 36,28, nie wiem czy to ma znaczenie czy kwestia przypadku
No chyba w to nie wątpisz?