• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

melponea nie ma za co dziekowac :)

happymama no widzisz kurcze, ale u Nas fasolka nawet nie jest możliwa bo raz, ze staranek praktycznie w ogole nie było ( 2x na caly miesiąc), miesiąc totoalnie z tylka, poza tym laparo wiec nawet jeśli by już cos to i tak po laparo byłoby po ptokach niestety, ale do szalu mnie już doprowadza to, ze chce cos zacząć a nie mogę bo teraz jak na zlosc gadzina nie chce się objawić :-( od rana za to żeby było ciekawiej mam to samo odczucie po lewej stronie ( kluje regularnie mniej więcej co pol minuty ).

sylka starzy taaaaaa !!! no bardzo na prawde :-pwiek nie ma znaczenia, liczy się to, co człowiek ma w duszy i umyśle :)**

angelaa pewnie, ze mogą być, w sumie wiele takie objawy mogą oznaczac, mogą oznaczac zagniezdzenie, mogą oznaczac zblizajaca się owu, ale to w poszczególnych dniach oczywiście, mogą oznaczac tak samo zaburzenia np. w postaci torbieli bądź zblizajaca się @. Zbyt to dla mnie skomplikowane. Ale przyuwazylam jedno - odkad mierze tempke zawsze pojawiala się na wysokości tempki 36,28, nie wiem czy to ma znaczenie czy kwestia przypadku

reklama
patu$ka, daj znac po wizycie u gina! oby pecherzyki pieknie wyrosly, w koncu weekend i bedzie mozna na spokojnie zaszalec! :)

moniqaa, sprobuj zaklinac termometr wzrokiem, mi dzisiaj pomoglo i tempka skoczyla :):):) obym zeza nie dostala

michalina,chyba cos mi umknelo, ale dzisiaj do lekarza idziesz tak?

misia nic się nie boj, wszystko będzie dobrze i przyniesiesz kolejne zdjecie fasolinki na pamiatke :):)

moniqaa trzymam kciuki w takim razie na kolejny wzrost - tym razem może troszkę większy ? :)

reklama
hej dziewczynki.

Zrobilam wlasnie test owu - czulosc 20. Chyba tak żeby sprawdzić czy przypadkiem ten bol jajnikow, to nie zblizajaca się jakims cudem owu opozniona bo już wszystkiego mogę się spodziewać.
No i wyszla druga krecha, jest bladorozowa, ale jest, u mnie przeważnie pojawiają się takie na pare dni przed owu i stopniowo z dnia na dzień ciemnieją. Ale watpie żeby to było to...pewnie jakiś blad. Łukasz poszedł już do pracy, jutro wkleje Wam zdjecie tego tesiora, same zobaczycie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry