• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

No zebys wiedziała, czasem mam wrazenie, ze z Nim to gorzej niż z dzieckiem, bo Ola wiele przy sobie potrafi zrobić, a jemu to czasem nianka jest potrzebna mam wrazenie. Ale nie dziwota, wiesz jedyny syn - pierwsze dziecko. Wychuchany przez mamusie, zawsze wszystko miał i nic nie musial robic, a od kiedy jest ze mna wiele się zmienilo, wiele rzeczy na lepsze, ale nad niektórymi jeszcze musze popracować, bo wspanialy facet z Niego, to na pewno, ale czasem wydaje mi się, ze nie potrafi być odpowiedzialnym za samego siebie, czasem chce pokazac, ze on jeszcze potrafi..ale nie takim kosztem. Wielu rzeczy musi się jeszcze nauczyć ale człowiek uczy się w końcu cale zycie, choć ja mam nadzieje, ze jemu to mniej czasu zajmnie bo oszaleje :P

reklama
A ile ma lat? Bo moj M dobiega do 30 ale tez czasem lubi przyszpanowac i pokazac co to nie on, a wg nie uczy sie na bledach, tylko on jest najmlodszy i ma 2 starszych braci, ale to on byl oczkiem w glowie tatusia. Lacze sie z Toba w bolu :)

Łukasz jest o dwa lata ode mnie młodszy - 25 lat w tym roku skonczyl :> wiec wybaczam mu pewne rzeczy bo wiek robi swoje, a powiem Ci ze posrod wszystkich swoich znajomych my jesteśmy jedyna para która ma dziecko a druga która mieszka razem :zawstydzona/y:także tu jesteśmy jakimiś rodzynkami bo Ł. był pierwszym który wyprowadzil się z domu , kumplom się wydawalo, ze będą się u Nas goscic ale się pomylili :cool2:

Nuuuska- ależ oczywiście że odpisałam;-) nie wiem czy będziemy jeszcze mieli kolejne dziecko, czas pokażę. Ja zawsze chciałam mieć liczną gromadkę.
Imiona? hmmm dziewczynka będzie Lenką prawdopodobnie a syn dostanie na imię Fabian albo Filip ale to jeszcze są kwestię do rozważenia:tak:

Nuuuśka jak czytam o twoim Ł. to ci współczuję trochę kochana, ale jest tak jak piszesz, młody chlopak jeszcze. Mój został ojcem jak miał 25 lat ja miałam 21 czyli jest 4 lata odemnie starszy. D. jest jedynakiem bardzo naopiekuńczej mamuśki i sporo mnie nerwów i czasu kosztowało wychować go na takiego fajnego faceta jakim jest dzisiaj ale zdecydowanie warto było bo ma bardzo wiele zalet:tak: Fakt że mojego tam nigdy na piwo nie ciagło ale miał inne wady, zachowywał się czasami jakby był pępkiem świata co mnie strasznie irytowało ale uważam że każdego chłopa mozna wychować;-)

happymama Lenka - to tak jak my :DDDDDDD My już mamy wybrane dla dziewczynki Lenka wlasnie a na drugie Nadia, a dla chłopca wlasnie bardzo podoba mi się Filip :-)
Co do wychowania - oj....Łukasz zrobil już wiele postepow, rodzice sa bardzo dobrymi i fajnymi ludzmi, ale niektórych rzeczy nie zauważali, choćby tego, ze Łukasz z domu uciekal do kolegow bo tylko tam był rozumiany. A on ogolnie należy do osob bardzo cichych i skrytych, wydaje mi się, ze nie wierzy w siebie samego i swoje możliwości, a nie raz udowodnil już jak wiele może. Na co dzień jest cudownym człowiekiem tylko wlasnie jak już raz na czas się %%%% to wtedy mu odbija.
Ale ja staram się go rozumieć, bo co jak co, ale Łukasz stal się ojcem majac 22 lata, dziecka które miało 6 lat wiec od razu został rzucony na gleboka wode, i uczy się dopiero co to znaczy być ojcem wiec nie chce pisać o Nim Bog wie czego bo wiem, ze jeszcze wielu rzeczy musi się nauczyć, ale z wad wymieniłabym tylko ta :happy: Wychowa się go :P:P

Ja cie krece ej ja tez chcialam takie wybrac :D Wszytskie edziemy miec Filipa :)

Dziewczynka na bank bedzie Hanna a chlopak Filip. Kiedys chcialam Rafala ale juz mi przeszlo.

Hania tez mi się podoba. Ciocia Łukasza ma coreczke Hanie - 2 latka skończy w tym roku, przekochana :-)ale krzykacz straszny :laugh2:Cos mnie pobolewa po prawej stronie ( jajnik ?) i tak jakby sluzu więcej troszkę. Boze przywołaj gadzinę :-D

Nuuska, chcialam napisac zeby Twoj z moim wzieli udzial w takim programie, ale lepiej niech oni sie nie spotykaja! I nie chce nikogo martwic, ale moj G ma 35 lat i reformy postepuja w takim tempie, ze ich po prostu nie doczekam. Na szczescie tutaj nie ma opcji wyskoczenia na piwo z kolega (najblizsza knajpa czynna do 22 jest 15km od domu), a alkohol sprzedaje sie do 18 (wysokoprocentowy), piwo do 20, wiec nie ma lekko :) zostaja tylko domowki w weekendy, a i tak ktores z nas musi prowadzic :-) ale moj G ma jeszcze inna wade - balaganiarstwo! matko! on naprawde mysli, ze naczynia same lewituja do zmywarki!najlepsze co od niego uslyszalam jak sie spytalam dlaczego nie wstawil naczyn do zmywarki to: "bo nie wiedzialam czy w srodku sa czyste czy brudne..."i powiedzial to pan inzynier, potrafiacy jakies dziwne rzeczy zaprojektowac!no ludzie!

A ja tez jestem w gronie Filipko-sie-sklaniajacych, haha :)ale tak jak pisalam, co do imienia dla chlopca nie mam zadnych wiekszych przemyslen :-)

Hmm... widzę, że mój nie jest wyjątkiem :-D Mój w tym roku 33, ale zachowuje się ... no właśnie lepiej nie mówić, bo nam się Nuuuśka wystraszy, że i Jej mężczyzna zostanie chłopcem :-p

Melponea zmywarka chyba pobiła wszystko :tak: Powiem Ci, że mój tez nie wie co to porządek... Chociaż ostatnio coś go tchnęło i postanowił umyć uwaga.... tapetę w korytarzu. Przeżyłabym bo i tak korytarz czeka na remont, tyle, że on umył ją do momentu do którego sięgał ręką bo po drabinę było za daleko :eek:

... a u mnie mała zmiana w planach. Myślałam, że w tym cyklu owu nie będzie, ale chyba cos się jednak tam w jajnikach szykuje :-)
DSC_0077.jpg
Teraz czekam na skok tempki :-)

Załączniki

• DSC_0077.jpg
    DSC_0077.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
melponea balagniarstwo oj tak !!!! to chyba niestety wada większości facetow.Łukasz nie wie ze brudne ubrania powinno wkladac się do pralki, wiec laduja zawsze w szafce u Niego, sle co lepsze - uczy Ole ze tak nie można. Wiec jak ja robie pranie, to zawsze najpierw przetrzepuje jego szafke, Olki zresztą tez bo laczy ich to, ze ani jedno ani drugie myśli ze jak jest trochę brudne to nie trzeba jeszcze prac tylko można udawac ze tego nie widać, i chodzic dalej :wściekła/y: myyy good.... :cool:No ale cos, ja mysle,ze kazda z Nas ma przejścia ze swoimi eM i jakbyśmy tak zaczely wszystkie je opisywac, to by jednej księgi nie wystarczylo :rofl2: Co do alko - kurde daj mi trochę tych Twoich sklepow :-) my mamy całodobowy pod blokiem zaraz jak na zlosc :zawstydzona/y:

moniqaa a widzisz jak ladnie cie tescior zaskoczyl :)))) pięknie ! :-) oby i tempka poszla ladnie w gore.

Nic kochane, ja uciekam spac, padnieta jestem po nocnych ekscesach lukasza :zawstydzona/y:spijcie dobrze :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry