• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Sandra - ja też miałam wszystkie symptomy zbliżającej się @ :tak:Dopiero 1 dzień przed @ zaczęłam mieć nadzieje bo pojawiły się charakterystyczne w moim przypadku objawy na ciążę.
trzymam kciuki za ciebie!!!

reklama
Hejka:-)

Happy mama , i kiedy wybierasz sie do lekarza?

Nuuuska wspólczuje neiprzespanej nocy, a Ł:realmad: to sie nalezy reprymenda!!!

Sandrunia trzymamy kciuki , @ na pewno nie przyjdzie a to ze masz objawy przyjscia to nic nie znaczy bo sie je normalnie ma przed spodziewna @, tylko ze ona nie przychodzi..:-):-)

Nuuska, te chlopy to sa! aaah, szkoda gadac!
Sandra, a nie za wczesnie na objawy @? dopiero za tydzien, prawda? moze to cos innego :):):)

a mi dzisiaj lekko tempka spadla, ale o 3 w nocy wstawalam, bo cos zapylilo (chyba) i obudzilam sie prawie we wlasnych spikach :)

sylka jemu to się należy czasem porządny wpierduch lomem przez glowe chyba na opamiętanie :wściekła/y:Ale już jest ok, przeprosil jak zawsze a ja doszłam do wniosku ze mam 5 dzieci ( jego, Ole, i koty ) i chyba potrzebuje z trzech glow więcej żeby ich wszystkich ogarnąć bo jedna nie wystarczy :sorry:

melponea no wlasnie, tacy sa i czasem szalu można z Nimi dostać choćby nie wiem jak mocno ich kochamy :zawstydzona/y: jak Twoja dzisiejsza tempka ??

happymama a jak będzie kolejna dzidzia miała na imie jeśli będzie dziewczynka, a jak jeśli chłopczyk ?? ::) macie już jakies pomysły ? w ogole pytałam czy planujecie jeszcze dzieciaczka kolejnego, ale nie wiem czy odpisalas, nie umiem znaleźć :zawstydzona/y:

ladny dziś dzionek. Zrobilam pranie, posprzatalam, poprasowałam , byliśmy u tesciow na obiedzie, bo jutro wyjezdzaja do tej Chorwacji :) Ł. w pracy, Olcia już odrobila lekcje, oglada baje wiec chwila wolnego :):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry