• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Meloponea ja obstawiam z eu ciebei owu byla 18 dc (dane z wykresu) i ten dzien zaznaczyla bym jako granice wyzszych temperatur. Skok byl piekny...Oby tempka sie utrzymala.

Ja uzywam czasem lenora ale coraz czesciej tych z biedronki Eden chyba? Bialy i czerwony jest Boooooski... jak jestem to kupuje ale specjalnie po nie nie jezdze to i czasem taki i czasem taki. oooo kiedys kupilam E chyba byl niebieski. Cudasny byl...

melponea pierwszy cykl pomiarów zawsze jest najgorszy w sensie że nie wiadomo czego sie spodziewać bo każdy organizm może mieć inaczej :-) ale w razie czego oczywiscie tak jak pisała patu$ka- pomożemy w interpretacji :-)

Misia kochana ale się usmialam :-D pranie na pewno pachnie a Twój wech po prostu zmienil się przez fasolkę :-) co do plynu to ja uzywam lenora błękitnego- mmm uwielbiam go :-) a wczoraj kupiłam zolty bo nie było niebieskiego i zobaczymy czy tez będzie fajny :-)

sandra zapowiedzialas wiec musi się sprawdzić :DDDD !! Bo co jak co, ale żeby tempka była wysoko, bez zafasolkowania to mnie denerwuje juz kurcze. Żeby tak czekac na @ to az nienormalne :angry:

Dziewczyny, jade w koncu do domu, a po drodze wstapie do Jehowych i pomodle sie za nas wszystkie :-) mam nadzieje, ze nie zaprzyjaznia sie ze mna na tyle zeby wpadac do domu, ale dla przyszlych dzieciaczkow wszystko! :-)

Dziekuje za interpretacje! Ja tez mam nadzieje, ze temperatura sie utrzyma!a jak nie to nastepny cykl, tym razem z wiesiolkiem i niepokalankiem...

matko pamiętam, ale nie strasz mnie nawet :rofl2: mam nadzieje ze zgodnie z przewidywaniami patu$ki tempka jutro poleci i w ciągu najbliższych dni @ się pojawi, choć najlepiej by było jakby przyszla już ! :-)

hej, ja ostatnio mialam lenora zoltego i tego lenora lubie najbardziej a tak to eden z biedronki złoty, teraz mam biały,

Przybylam sie przywitac ale chyba dlugo nie pobede bo zaczynaja mi sie mdlosci wiec zaraz kierunek łozko.

witajcie

jestem taka umordowana (wstalam o 6) że już bym poszla spać ale moja Kinga nie ma takiego zamiaru ;)
A na dodatek zapomniałam kupić truskawki i nici z koktajlu :(
Jeszcze tylko jutro do pracy i mam 3 dni wolnego :)) ale sie cieszę :))

reklama
Nareszcie w domu :-)
Ja już powoli zaczynam czuć zbliżającą się @, mam uderzenia ciepła i zimna, czasem brzuch pobolewa, no i oczywiście standardowo "wielkie żarcie", które towarzyszy mi zawsze na początku, a no i jeszcze ten ból głowy :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry