• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Myślę, że to dobre podejście :-) lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż kolejny raz zdołować! :-) tak trzymaj :*
Lecę zrobić kolację bo M. niedługo wraca z pracy, a później do spania :-) miłego wieczoru dziewczynki i dobrej nocy :*

Babeczki idziecie jak burza
nie czytam wszystkiego ale obiecuje że kiedyś nadrobię

Wczoraj kupiłam dwie cudne rzeczy dla mojej kruszynki siostrzenicy :-D

sandra
:((((((( na @

Buziaki i miłego dnia

Hej kochane :-)
Ja juz w pracy od rana
Anuszka ja jeszcze @ nie dostalam, ale czuje ze zbliza sie wielkimi krokami :)
Misia opowiedzialam Mariuszowi Twoja wczorajsza przygode z praniem :-D powiedzial ze to pikus w stosunku do tego co robila jego kolezanka z pracy, mianowicie caly czas zmywala bo wiecznie miala wrazenie ze naczynia sa brudne :)

reklama
Dzien dobry :)

Piekny dzień dziś się zapowiada :> Oglaszam, ze tempka spadla troszkę, co prawda miałam ciezka noc - najpierw pobudka o 1, potem o 2:30 i o 3:30, i potem praktycznie już nie spalam tylko lezalam.Tempke zmierzyłam o 4, było -36,61 wiec dodałam 0,05st. dobrze ??? Mimo wszystko potem o 6 zmierzyłam i było 36,64 wiec tak czy siak troszkę spadla pewnie, choć może być zaburzona
embarrassed.gif

A moje dzisiejsze nocne "niespanie" zawdzięczam Łukaszowi. Wrocil z pracy o 2:30 bo był jeszcze z kolega na piwie, niestety na pewno nie jednym.Wiecej napisze na grupie, bo tu nie chce się spowiadać z takich rzeczy...ale wkur*** mnie niesamowicie !!
no.gif
po prostu masakra. Czasem mam wrazenie ze jeśli on nie odwali czegos raz w miesiącu nie bylby sobą...w każdym bądź razie jak się pic nie umie kur** to się nie powinno pic :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry