• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Moniqa, trzymam kciuki! te sledzenie temperatury naprawde wywoluje spore emocje!:-) ja probuje codziennie rano zaczarowac wyswietlacz wzrokiem, ale dzisiaj teoretycznie trzeci dzien wysokich, a tempka lekko w dol :(

Nuuuska, L. przynajmniej chowa do szafy! w sumie u mojego juz sie poprawilo, ale ciagle sie zdarza, ze rura odkurzacza sie zapcha skarpetka walajaca sie pod lozkiem, badz wcisnieta w sofe...

Sandra, mnie tez zaczyna pobolewac jak na @, jak Ciebie jajnik bolal to i mnie, wszystko sie zgadza, wiec jak zafasolkujesz w tym cyklu to ja mam nadzieje, ze sie tez podlacze :)

jak zrobic taki wypasny wykres temperatury jak Wy macie? jak wklejam linka ze strony to wyskakuje, ze jest nieprawidlowy :(

reklama
melponea musisz najpierw zalogowac się oczywiście na enpr.pl, wchodzisz na MOJE CYKLE i u góry masz drobnym druczkiem napisane - obecny cykl - link do cyklu - miniaturka na forum . Kopiujesz ten adres i tutaj w USTAWIENIACH wchodzisz w opcje EDYTUJ SYGNATURĘ i tam bezpośrednio wklejasz ten link, nie pod tym co piszesz na bieżąco :) Wtedy będzie widoczny caly czas.
Tam tez możesz wklejać suwaczki czy awatarki które widoczne sa zawsze pod Twoimi postami ( jak u mnie np. ):-)

misia Ty się nic nie martw misia, na pewno wszystko będzie w jak najlepszym porządku i powinnas już zresztą o tym sama wiedzieć ze jest i będzie DOBRZE !! :tak:

U Nas dziś piękny dzień, a ja jestem zla :(
Zmierzylam rano tempke i co - 36,67, wczorajsza 36,66 wiec pewnie dziś znowu dupa będzie i @ nie zawita. Jeśli do poniedziałku nic się nie zmieni zadzwonię do ginki, bo w pn będzie już 35dc, przy moich 28 dniowych to już trochę dużo, bo nawet z tych dwóch rozregulowanych najdluzszy miał 33 dni :( Dzis 32dc. :no:

Witajcie :) Przepraszam kochane że nie zaglądałam tu ale jakoś czasu mi zabrakło i to dosłownie na wszystko. Miesiączki wczoraj jednak nie dostałam a zawsze była jak w zegarku, poczekam do niedzieli i teścik :) Wczoraj odczuwałam okropny ból w okolicy lewego jajnika, może zagnieżdżenie ?

angelaa super wiesciuchy, trzymam wiec kciuki za tescior :DDDD mnie wczoraj strasznie pobolewał prawy jajnik, nie wiem czemu los uwzial się wlasnie na ta prawa strone ( torbiel była po prawej stronie, laparo na ten jajnik skierowane ), już kurcze myslalam ze może @ wreszcie przyjdzie ale niestety chyba nie. A bardzo bym chciała.

W ogole przypomniał mi się sen - test zrobiłam i były dwie kreski :wściekła/y:pamiętam tak i zastanawiałam się czy powiedzieć o tym Łukaszowi, bo druga była taka jasna i nie wiedziałam czy to nie moje omamy :happy2: oj może kiedyś się wreszcie doczekamy..

Moniqaa- czyli jednak cykl nie poszedł na straty:tak::-)

angelaa trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!

Nuuuska- u ciebie na odwrót czyli trzymam kciuki żeby @ wreszcie przyszła!

mnie 4 dni przed terminem @ okropnie bolał jajnik, pisałam wam zresztą o tym bo się naprawdę martwiłam ponieważ nigdy czegoś takiego nie miałam, teraz myślę że to chyba było zagnieżdżenie właśnie.

misia- będzie dobrze, nie stresuj się!!!

Angelaa ja tez trzymam mocno kciuki i czekamy do neidzieli.

Mój T w tym roku 36 lat ja 31 nie moge uwierzyc ze juz tacy starzy jestesmy...ale duchem mlodo sie czujemy.:-)

To ja Wam napisze moje typy imion, chlopiec na pewno bedzie Gabryś, natomiast dla dziewczynki podoba mi sie kilka imion ale nie mam zadnego typu na 100%, Marlenka, Bianka, Lenka, Lea, Pola.

reklama
hej dziewczyny! ja dzis prawdopodobne Pregnyl chyba ze pecholki beda za male to w poniedzialek.

Co do prania to iwecie jak mezczyzni dziela pranie? Na brudne i te w ktorych jeszcze mozna chodzic:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry