• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
hej dziewczynki :***

Ale tu cicho !!! co za cisza ?!

Dzis tempka w końcu w dol wiec mam nadzieje, ze cos się podzieje, choć objawow @ nadal zadnych brak. Grill się udal, po 22 byliśmy w domu, Ola się nabiegala z kolezanka, wiec spala jak kamien dziś :rofl2: A ja wlasnie wstałam , ide zrobić kawke, i co hmmm....może rower dziś po obiedzie ?

angelaa pisz jak tescior !!!!! bo ja tu pazurska już obgryzam !!

patu$ka wiem, wiem, musze Cie zacząć sluchac ;DDD obiecuje !

Zebys wiedziała Sloneczko :** co prawda nie czuje jeszcze zadnych objawow @ choć nie powiem trochę nogi zaczynają bolec, ale oby się cos ruszylo w końcu uch ! :-)zaraz Ci odpisze na eska :**

Zastanawialismy się co dziś robic - JEDZIEMY DO ZOO :PPP a co tam, pogoda ladna wiec mysle, ze milo spędzimy dzień a może w trakcie @ się pojawi. Na wszelki wypadek zawine się już :>>>

Ostatnia edycja:
Zrobiłam przed chwila teściora bo dopiero wstałam ( spalam od 5 rano bo źle sie w nocy czułam i nie umiałam spać ) i jedna krecha ! albo jakieś do dupy ten test albo @ przyjdzie, tempka wzrosła do 36,6 . Troche mi przykro ale mój K powiedział że mam jutro powtórzyć jak @ sie nie pojawi bo być może nie wykryło HCG

Ostatnia edycja:
mam lekkie krwawienie :no::no:
co mam robic?? na pogotowiu powiedzieli ze to tylko 5 tydzien zebym wrocila do domu i czekala na krwawienie i wtedy wrocila to mnie wyczyszcza , plakac mi sie chce co za kraj :no:

Verita widze ze mieszkasz w UK to wcale mnie nie dziwi ich zachowanie. Tam to ciaze uznaja po 12 tyg chyba. A do 12 to nic nie robia na podtrzymanie.

Jesli to jest plamienie to nie ma sie co za bardzo martwic ale jak pojawi sie zywa krew to na pogotowie pedem

reklama
Verita 3mam mocno kciuki i mam nadzieje że przejdzie i że z dzidzią ok :)

Kochane nie wiem co myśleć, mam dziwne uczucie w brzuchu ( takie kucie raz z jednej strony a raz z drugiej, trochę jak owu i dziwny ból) oraz zauważyłam, że na papierze zostają mi "takie nitki krwi" nie wiem co myśleć, jak myślicie czy to @ się zbliża o kilka dni wcześniej ( termin mam 19 lub 20), czy to coś innego ? Tylko ja tak bardzo (jak każda z nas) nie chciałabym się rozczarować i robić sobie nadziei. Doradźcie mi coś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry