• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witam, wpadlam zobaczyc jak Angeli tescik, Angela zrob jeszcze jeden dla pewnosci, ale raczej powinny byc juz 2 kreski jak jestes po terminie @. Trzymam kciuki :-)

Verita jak to jest rzeczywiscie krwaiwnie a nie plamienie bo czasem ma sie jeszcze takie plamienia na poczatku jakby @ ,to powinnas jechac i niech Ci pomoga.

reklama
Ciezkie dni upaly sie zblizaja , jakos nie najlepiej sie czuje, mdli mnie i duszno mi jest wiec przelezalalm pol dnia. Do poludnia bylam u swojego promotora, 10 lipca mam obrone..stresuje sie bo jeszcze nie skonczylam pracy..ale musze to zrobic , zeby miec to juz za soba :)
Jutro mam wizyte o 13.-00 trzymajcie kciuki!!!!!!

Myślę ze plamienie sle czerona krew nie tska brązowa jak miałam w poprzedniej ciąży. Tutaj do 12 tyg nie uznają ciąży. Do 24 mozma usuwać to inny kraj niestety. Za 2 tyg bede w Polsce. Pojde do lek.mam duphaston ale karmię piersią wiec chyba nie mogę brać. Jakoś mi nie wesoło

varita Słoneczko, co za kur....two tam!!!!! Jak karmisz to nie możesz nic wziąć. KUrcze nawet nie ma co doradzić, musisz się trzymać.... jak będziesz w pol to idź do lekarza. A teraz po prostu patrz co tam się dzieje.
I informuj nas na bieżąco!!!!
Ja mocno trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!!!!

sylka jutro proszę o relację po wizycie i koniecznie o zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sandra jak wiesz, ja nie wiem co Ci poradzić.

Nuuuska jak ja kocham zoo - jak było??

angela potwórz test jutro.... i dawaj znaka co i jak.

Kobietki, gdzie ta nasza lista się podziała? Cofnęłam się z 30 stron i jej nie odnalazłam...
Może nowa?

Angela czekam na info :tak:
Sylka trzymam kciuki za same dobre wieści &&& Daj nam koniecznie znać co i jak :tak:

hej dziewczynki :*****

Piekny dziś dzionek, mam trochę roboty wiec wpadłam tylko na chwike i wejde potem :**

misiaaaa w zoo super, wylazilismy się za wsze czasy, nogi to normalnie miałam w tylku jak wrocilismy do domu a Ola padla jak mucha :-DAle fajnie było, odstresowalismy się , zwłaszcza jak mnie lama obslinila ( bo do zoo wzielismy 1kg marchewek jak zawsze :-D:-D:-D)A jak u Ciebie, jak się czujesz ???

moniqaa znalazłam liste Kochana :tak:

angelaa kurcze ja bym tez slaniala się ku betce.. bo to az niemożliwe. Testy testami, one na prawde roznie wychodzą, nie raz pokazuja negatyw a fasolcia się już dawno rozgoscila. A betka pokaze jasno co się dzieje ( jeśli się dzieje ). Ja bym poleciała :happy:

Ponizej wklejam Nasza liste, nie wiem czy to ta najbardziej aktualna ale jak cosik to modyfikować proszę :))

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06
Moniqaa - termin @ 01.07
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??

Ostatnia edycja:
reklama
Tez sie nad tym zastanawiałam, tylko iść na betke to trzeba czasu a mi go brakuje :-D Mój K. mówi że @ nie przyjdzie ale testu to mi nie pozwalał zrobić , nawet nie wie ze go robiłam dzisiaj :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry