• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
halo halo,

u nas tez ladnie, z 20 stopni! sandaly nawet wyjelam :)

Sandra, kiedy testujesz? ale sie denerwuje za Ciebie!

Patu$ka,
do dziela!!!! trzymam kciuki!!!!!

orany, co za emocje!

podpowiedzcie mi dziewczyny po ilu dniach wyzszych tempek moge testowac? bo mam ostatni test, pamiatke z wakacji i nie chce go zmarnowac :-) on ma byc ten szczesliwy!

kule bele, to ja zmieniam znowu termin testowania
w przyszlym tygodniu panowie fachowcy mi sie niestety kreca po domu to nie bede miala jak zrobic testu
dzizas, i bede musiala wytrzymac do soboty az! o ile wczesniej nie bedzie spadku i @...
takze aktualna lista:
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 29.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??

masakra! cos czuje, ze nie wytrzymam :P

a gdzies czyalam, ze pozytywny test owulacyjny tez moze oznaczac ciaze? Tych mam wiecej wiec nie bedzie mi szkoda :-P

Ostatnia edycja:
melponea heh widze ze Ty to dopiero jesteś w goracej wodzie kapana :) Tak jak napisala patu$ka - test owulacyjny również może potwierdzić ciaze, ale krecha testowa musi być ciemniejsza od kontrolnej :) poki co masz ladna tempke wiec może ? :)

Jestem w koncu w domku :) @ dalej nie przyszła i chyba juz nie przyjdzie :-D skonsultuje to z lekarzem w poniedziałek bo tak sie umówiliśmy :tak: ale nic przez telefon nie powiedział

W piątek jak byłam u lekarza (prywatnie) to dostałam od niego skierowanie na zrobienie dodatkowych badań, przeciwciała na Różyczkę IgG ( koszt od 40 zł w górę) oraz progesteron w 21 dc ( koszt 25 zł w górę) jeśli w ciągu +/- 3mcy nie będę w ciąży, ale byłam dziś u mojego rodzinnego dowiedzieć się czy może dać mi np. skierowanie na NFZ na tą różyczkę, ale niestety nie może, ale u mnie w przychodni kosztuje to tylko 27zł więc pójdę w piątek i zrobię :) a z kolei progesteron u mnie kosztuje tylko 20 zł więc też zrobię u siebie w przychodni :tak::tak:

reklama
angelaa czyli jednak fasolcia ??? :))) super :) wcisnelam Cie wiec na dol listy poki co, a w poniedziałek będziemy wiedzieć więcej ale mam w takim razie nadzieje, ze @ już nie przyjdzie :)

sandra to super Kochana ze uda się zrobić taniej u Ciebie :)

Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 29.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??
Angelaa - ??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama