• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Michalina super :) ja dopiero będę robic

Ja ostałam sie w kolejce do rodzinnego by usłyszeć ze Hbs, tokso, różyczka i jeszcze 2 inne nie są refundowane. U mnie 32 zł za Igg i to samo za Igm. Razem 64 zł. byłam w tamtym tygodniu zapłaciłam 130 zł. kolejne za ok 150 za 3 tygodnie

reklama
michalina pewnie dlatego ze jak chodzisz do lekarza do prywatnego gabinetu to on nie ma podpisanej umowy z NFZ wiec nie moze dac ci skierowania z refundacja.

Misia, super!

Angelaa, nic z tego nie rozumiem! O co cho?

Sandra, trzymam kciuki, bolalo nas mniej wiecej tak samo wiec jak Ty zafalsolkowalas to ja moze tez, wiem pokrecone :-)

Macie racje, w goracej wodzie jestem kapana, ale juz obiecalam sobie ze wiecej testu nie kupie! A owulacyjne mam na zbyciu to w niedziele jakis zuzyje i zobacze czy w ogole jakis cien cienia wyjdzie, to bedzie 13dpo wiec moze cos wyjdzie...

reklama
ale Anisen pisała, że stała w kolejce do rodzinnego - to on chyba z NFZ a nie prywatny.
Bo że jak prywatny gin da skierowanie to wiem, ze nie ma refundacji.
angela widocznie nie rosnie jeszcze, ale w spodnie nie dopinam sie - ale to tylko ja widzę, chociaż na wieczór mi bebech wywala. Pozatym to ja mam swój własny bebech przed ciążowy, więc u mnie późno będzie prawdziwy brzuch widzieć :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry