• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Powiem Ci Kochana ze im bardziej goraco na dworze tym chyba lapie wieszego lenia :X jak jest chłodno, wtedy mam ochote na więcej, tu posprzątam, tam posprzątam a teraz to siedzie i zastanawiam się kiedy ten upal troszkę zelżeje :sorry: Koty rozlozone na kaflach spia, te to dopiero maja przerabane :X Uwielbiam lato i wysokie tempki ale czasem to bardzo uciążliwe :/

reklama
Misia a zebys wiedziala ze tak jest z ty darem macierzynstwa. Mam kolezanke co jak wpadla to powiedziala ze bachor zycie jej skomplikowal bo lsub bo nie imprezy bo sramto owamto. A ja w glebi sobie pomyslalam ty pipo to ja tu tak sie staram i pragne malenstwa a ty wpdals i jeszcze takie brednie opowiadasz?

W rodzinie mowia teraz spisz do 10 a jak bedziesz miec dziecko to od 5 na nogach skonczy sie leniuchowanie. Ale ja chce wstawac o 5 biegac z pielucha za szkrabem,prac jego orzygane spichy. Kurde poporstu sie tego pragnie. Nawet jesli mialabym chodzic jak mrowka...
Ale nie zrozumie ten kto tak dlugo sie nie stara. Choc powiem Wam ze moja mama jest ze mnie dumna ze tak podchodze do macierzynstwa,bo ona jak zaszla majac 21 lat nie myslala o dzieciach pieluchach itd. Kiedys inne czasy byly. W pole szli pracowac a nie... ale dala rade... potem kolejne dziecko i tak nas 6 jest. I w sumie po latach stwierdzila ze jak nie wtedy to kiedy miala je miec?:-D;-)

Zgadzam sie z wami :) tutaj tez chyba chodzi o tzw swiadome macierzynstwo, wiesz czego chcesz i na co sie szykujesz i poprostu jednym slowem pragniesz tego i nie mozesz sie juz doczekac :)

Dziekuje Wam :)) Kamilka zdrowa, 3300 , 51 cm :) prześliczna ( dostałam zdjęcia od brata).
Ja do 16 w pracy a na 19 do krakowa do lekarza. Boże jak to dobrze ze wakacje za 1,5 tygodnia . Trzymajcie kciuki za moje maleństwo.

Nadrobie w piątek jak wróce do żywych ;)

ps - Sandra szkoda. A ja mam dalej nadzieje ze sie pojawi druga kreseczka tylko sie ukrywa ;)

dziękuje. Nie zapomne :)) W czwartek z rana bo dzis wracamy tak późno ze chyba padnę ( zanim wyjedziemy z Krak będzie 22 ) a jutro na 9 do pracy to napiszę przed ;)
klasa 2 uciekła - mają już oceny to nawiali . No to mam 25 minut do kolejnej lekcji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry