• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

happy ale super, trojaczki :-) kurcze jakby mnie sie to przytrafilo bylabym w szoku :-p

angelaa i co z dzidzia ??? w szpitalu od razu by cie przyjeli gdybys powiedziala co sie dzieje i na pewno zrobia usg ! :tak:

reklama
Wow, widzisz kochana ty bedziesz miec teraz 4, a ona bedzie miec tyle samo tylko ze na 2 porody :-) ale tak na powaznie to czasem tak sie zdaza naturalnia, a czasem z powodu roznego rodzaju wspomagaczy, ale to wtedy trzeba sie sie z tym liczyc ze moga byc ciaze mnogie albo wielorakie (chyba tak sie mowi) :-)

wow trojaczki , o jeny ile szczęscia na raz ;)
Angela co z Tobą?

Mój maz po pierwszym usg był zawiedziony bo on bardzo chciał bliźniaki ale teraz mówi : jak to dobrze że nie bliźniaki. Szalony facet ;)

ona zaszła naturalnie bez wspomagaczy, w styczniu straciła synka w 22tc i to był pierwszy cykl starań po tej stracie i taka niespodzianka od razu. Ale donosić ciążę trojaczą to będzie nie lada wyzwanie.

No szok trojaczki chyba dla mnie to nadmiar szczęścia. Bo jednak ciężej taka ciążę donosić ale przy dzisiejszej medycynie to nie ma czym się martwić. Gorzej potem jak troje małych dzieci płacze chce jeść albo zrobi kupkę czy jak to takie maluchy. Ja bylam w szoku jak napisała.
Co do testu jestem w 8 tyg. I jak bede ok 9-10 zrobie jeden test i sprawdzę czy zeczywoscie nie wykarze. Gdzieś o tym słyszałam a teraz mam okazję sprawdzić. Dobrze ze mi ich zostalo jeszcze z 15

Bez pomocy kogoś będzie jej nisamowicie cięzko . Ja nie wiem co bym zrobiła bo na rodzinę nie mam co liczyć: teściowa ma mnie w dupie a moja mama za daleko

U mnie w rodzinie szwagierka bedzie miala bliźniakina października . To sa jej pierwsze dzieci. Wszyscy sie śmieją zeby sie wysypiała na zapas. A co dopiero 3 dzieci. Powodzenia dla tej parki.

reklama
Byłam w szpitalu sie zgłosić ale wielkie państwo odesłało mnie do domu i kazali przyjść jutro bo nie ma ginekologa jest na urlopie :confused: . Dzisiaj moja koleżanka mówiła że spóźniał jej sie 3 tygodnie okres, robiła testy i nic, poszła na bete , wynik 986 a dziś była na usg i nie ma maleństwa :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry