Nuuuśka
..kocia mama ;]
sylka Kochana ale ja nie pisze o tej gince do której dotychczas chodziłam, bo do Niej już więcej nie pojde na pewno :| Znalazlam już jakiś czas temu kobietke, która ma bardzo wiele pozytywnych opinii na swój temat w internecie, pracuje w Szpitalu rowiez w Katowicach, z tym ze Szpital jest polprywatny. Chcialam się do Niej zapisac, zanim jeszcze się malpac pojawi ( choć pluje na wsze strony żeby się nie pojawila ) ale jest na urlopie, wiec musze poczekać do tego 15-go a szkoda bo jak będzie owu to już będę po, no ale nic straconego, mam nadzieje, ze ona mi spasuje, ze okaze się na prawde fajnym lekarzem z fachowym podejściem i pomoze
Zapisze się na 15-go jak przyjdzie @ to wizytke po prostu przesunę, jeśli nie no to może chociaż zbada, porobi cytologie, bakteriologie i uzgodnimy co dalej.
Ide Kochana zjeść kolacje, potem do wyrka bo jutro niestety szykuje się caly dzień w pracy
Milego wieczorku :*
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
Zapisze się na 15-go jak przyjdzie @ to wizytke po prostu przesunę, jeśli nie no to może chociaż zbada, porobi cytologie, bakteriologie i uzgodnimy co dalej. Ide Kochana zjeść kolacje, potem do wyrka bo jutro niestety szykuje się caly dzień w pracy
Milego wieczorku :*90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
a moze nie bedzie juz musiala...?
Prywatnie się wybierasz?

Mysle, ze jesli kobiecina mi spasuje, to bede do Niej chodzic prywatnie, boje sie troche kosztow, ale coz....cos za cos. Jesli uda sie zafasolkowac, i bede jej pacjentka, pewnie u Niej zostane bo chyba bylabym tak przeszczesliwa tym faktem ze pewnie jak posrana co godzine robilabym testy a potem 9 miesiecy strachu zeby tylko cos sie nie podzialo 
Na Poznań to prawie jak darmo...
Nie będę Ci mówić, że nie masz, bo i tak mnie nie posłuchasz
Chodzilam do szkoly, mialam kupe zajec po lekacjach takze nawet nie mialam czasu myslec o tym, ze na pewno cos jest nie tak. Powiem Ci, ze te 9 miesiecy na prawde wspominam wspaniale, zero mdlosci, zero dyskomfortu jakiegokolwiek zwiazanego z ciaza. Ola byla wyjatkowo grzecznym okruszkiem