• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

natka i Pati przykro mi:-(

a ja się dzisiaj czuję bardzo źle, chyba jeszcze tak źle nie było...nie chce mi się pisać nawet. Chętnie bym coś dobrego ugotowała i wysprzątała mieszkanie bo też lubię czysto i pachnąco ale nie daję rady po prostu!

reklama
UMARŁAM!!!!!
Musialam dzis pojechac po tesciowa do kliniki bo miala operacje nogi... 3 h w samochodzie w korkach spedzilam, z zepsuta klima... ledwo żyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misia taki upal chyba wszędzie dziś niestety a w ciągu najbliższego czasu ma być tylko upalniej a deszczu jak nie widać tak nie ma :zawstydzona/y:a szkoda bo grzmiało i miałam nadzieje, ze trochę orzeźwi się powietrze, poza tym moja dzungla na balkonie chlonie na dzień prawie 4l wody wiec za niedługo zbankrutuje :wściekła/y:

happy przez upal zle się czujesz ? boszzzze uroki ciąży w lecie wlasnie. Pamietam jaka ja masakrę miałam z Ola, tyle ze ja wtedy bylam w 7 miesiącu i nie dość ze nie ledwo się oddychalo,to jeszcze okruszek dawal w kosc jak trzeba bo jej w końcu tez na pewno cieplo :blink: Mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej :happy2:

Milego wieczorku dziewczynki :* Do jutra. Nareszcie piątek i jest szansa się wyspac :-)

Nuuuśka nie przez upał bo u nas upału póki co nie ma, wiem że mieliśmy nie pisać już o mdłościach ale one mnie dzisiaj własnie powaliły całkowicie na łopatki:-(

mel to gdzie Ty jesteś?
U nas 30 stopni... a w aucie bez klimy to z 50.....
Moja teściowa fajna jest :)

Sandra prysznic mi pomogł :) ale musialam w calosci sie wyprac - stanik, majtki... he he bo byłam mokraaaaaaaaaaaaa

Jutro ma być 2 stopnie mniej :D moze będzie lepiej - ha ha

hej :*

misia 2 stopnie mniej ? taaaa a ciekawe gdzie :rofl2: bo u Nas mimo ze dopiero 6 jest już 25 :eek: najlepiej postaw sobie basen w pokoju na takie dni :-) Nasze koty, jakby mogly to mam wrazenie spalyby pod prysznicem w brodziku pelnym wody, bo mimo ze obciachane teraz i tak im ciężko. Ale jeden dodatkowy plus jest - o polowe mniej siersci. Zastanawiam się czy nie ciachac ich na stale :wściekła/y::wściekła/y:

happy mam nadzieje, ze dziś będziesz lepiej się czula :tak:

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :)
No pogoda piekna, u nas jest teraz tak w sam raz nie za cieplo i nie za zimno :) ja juz od godziny w pracy siedze i niestety nie zapowiada sie na lekki dzien...ehhh no trudno
Od kilku dni bola mnie jajniki ale wedlog wykresu owu nie bylo dziwne, moze sie cos przesunelo? Nie wiem i w sumie nie mam zamiaru sie nad tym zastanawiac, cale szczescie nie robilam testow owu ( choc z drugiej str wiedziedzialabym) teraz stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i koniec myslenia o tym non stop.
Milego dnia kochane kobitki :)

Nuuusia wlasnie mowili ze u was ma byc dzis max 28 i burze, a u nas w wawie 33 i zero opadow

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry