• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

ostatnio TSH miałam 1,63, więc nie wiem nawet od czego mi się powiększyło :-(
Cykle nie są długie, a miesiączki różnie czasem bardziej, a czasem mniej bolesne ( nie wiem od czego to zależy)

Kurde no zaczynam się właśnie martwić :(

reklama
Nie martw się, bo naprawdę wyniki ogólnie nie są złe.
To, że masz czasami bóle to o niczym nie świadczy. Ja mam PCO i swego czasu bóle miałam tak silne, że dwa dni z łóżka nie mogłam wstać bo wymiotowałam i mdlałam. I to dosłownie w każdym cyklu tak miałam. Także naprawdę nie martw się na zapas :-)

Ja dziś jestem po wizycie u gina i okazało się że mam torbiel 56 mm przez przestymulowanie... :/ powinna sama się wchłonąć, ale i tak się załamałam. Jest co prawda chociaż jedna mała pocieszająca wiadomość, bo na drugim jajniku mam pęcherzyk 17,6 mm - dostałam pregnyl i lada dzień powinna być owu.

Z ciekawości i ja zajrzałam do ostatnich wynikow TSH - z kwietnia -1,98. Troche przestarzale musze powtórzyć badania, bo już dawno nie robiłam.
A Ty się sandra nie martw na prawde, wyniczki nie sa zle, sa troszkę podwyższone ale nieznacznie, w poniedziałek idziesz na wizytke wiec gin wszystko wyjasni i wytłumaczy, a jeśli będzie trzeba wdroży leczenie ( choć watpie :tak:). Na która masz wizytke ?

ja na 14.30 :tak: wszystko będzie dobrze :happy2::*

Klade się spac dziewczynki, spokojnej nocy.

Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - termin @ 07.08

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :*

Dzis kolejny pochmurny dzień :X w nocy padalo, ale dzięki temu przespałam kolejna prawie cala noc. Przebudzialam się tylko przed 4 nie wiem czemu i pokrecilam chwile.
Wypilam kawe przed chwila i glowa mnie rozbolała ale z uczuciem takiej ciezkosci ze mam wrazenie ze zaraz mi odpadnie :wściekła/y:
Tempka stala, podobna do wczorajszej. Jeszcze dwa pomiary i będziemy wiedzieć.
Milego dzionka :*

sandra Ty mi sie nie denerwuj!!! POczekaj co lekarz powie!!!!
natka to trzymam kciuki za tego pęcherza jednego :D
Nuuska tempka ciągle ładnie się utzrymuje :D :D :D

A ja byłam wczoraj na urodzinach sąsiadki... i był do jedzenia: tatar z wołowiny, tarar z łososia i serki pleśniowe... wsyztsko co kocham a żreć nie mogę... ale była też sałatka i przepyszna tapenada z oliwek (zakochalam sie w niej ) :)

misia dobrze ze choć jednym moglas się najeść do syta :-):tak: i wieczor pewnie udany wiec się odstresowalas :tak:
Moja tempka tak, ladnie się utrzymuje, jutro i pojutrze decydujące dni, jak spadnie wiemy ze po ptokach :-( Jezu tak mnie glowa rozbolała po tej kawie ze szok, w ogole wylalam polowe bo jak mnie leb rozbolał to kawa się ochydna zrobila :confused2: miałam wrazenie ze pawia puszcze zaraz,blee.
Zaraz śniadanko, potem idziemy z Ł. się przejść, choć pogoda do bani ale nie chce mi się całej soboty w domu przesiedzieć :happy:

reklama
ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - NUŚKA!!!!!!!! Wiesz jakie u mnie były pierwsze objawy ciąży (przed testowaniem) - kawa mi smakowała jak rzygi!!!!!!!!!!!!!!

Kochana.... czekamy na testowanie poniedziałkowe, aczkolwiek w mojej opini już wszystko jest jasne!! Ale nie waż mi się tknąć testu - bo nadal za wcześnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry