• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
czesc . dawno mnie nie było, przez te deszcze nie mialam internetu, jakas awarcia była.

Postaram sie nadrobić co pisałyście. :)

Mam pytanko wczoraj wieczorem skonczył mi sie okres. A dzisiaj popoludniu postałam sluz taki jak na dni plodne tylko nawet lekko zabarwiony nie był on zupełnie przezroczysty tylko taki jasniutko różowy.Ale to może pozostałości po @.

Nigdy tego nie mialam wiec szybko poszlam kupic test owulacyjny i wyszla mi bladziutka kreska 2 . Ale to chyba nie dni płodne co myślicie??

niestety z youtube tutaj nie skorzystam :-(
dziewczyny, tak sobie mysle. Odstawilam castagnusa, od wczoraj nie biore, dzisiaj tempka wzrosla, no i kurde nie wiem czy to wina tych tabletek? dziwny ten wykres jak nie wiem!!!

kinga, ja na testach owulacyjnych sie nie znam, ale z tego co dziewczyny mowily to te dwie kreski musza byc rownie silne. Wczesniej dziewczyny wrzucaly zdjecia jak wygladaja testy owu przy owulacji, moze to Cie nakieruje? :)

O ja tez sie wzruszylam, zwlaszcza w momencie jak plemniki biegna, maja długa i ciezka droge do przebycia i ta chwila kiedy jednemu udaje sie dostac ...prawdziwy cud!!! Pozniej caly rozwoj, z takiego plemnickza powstaje nowe zycie :-) ach...

A ja nie zobaczyłam do końca. Bo już mi lzy się zbieraly, a ze nie chce beczec, to widziałam tylko piekna wedrowke plemniorow :tak: piekna animacja.

mel nie wiem skad się wzial ten mięśniak,chce się o to wypytać w przyszla srode, bo do wczoraj nie wiedziałam ze sa rozne typy miesniakow, myslalam ze mięśniak to mięśniak a tu się okazuje, ze sa takie które rosna do srodka, jak i te które rosna na zewnątrz :zawstydzona/y:

chciałam kurcze w czwartek zrobić u mnie w poradni hormony, miałabym za darmo, ale @ nie widać mimo tak niskiej temp. wiec się wkurzam. Na zlosc mi malpa robi :angry:

sylka hehe :) u mnie kurcze ciężko oblizyc ile będzie trwal cykl, od odstawienia do marca tego roku były piękne, rowniotkie co 28 dni teraz, to tez jedna wielka nie wiadoma :blink:ale popróbujemy na spokojnie w tym cyklu.
Zle się czuje, glowa boli, nogi bola a malpa dalej nie daje za wygrana.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry