Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja sie juz czasem zastanawiam co jeszcze mnie sie trafi w ciagu najblizszego czasu
zbyt wiele tego na raz. Mam nadzieje, ze to dziadostwo nie bedzie roslo, bo chyba wtedy zwariuje juz calkiem.... az jestem ciekawa co sie okaze na usg za tydzien. 
jej pierwsze pytanie wczoraj bylo podczas usg czy ktos mi mowil, ze mam miesniaka na macicy. Pokazala mi go na usg, wiec nie sadze zeby znowu kolejna cos slepo widziala na monitorze zwlaszcza ze powiedziala od razu ze wedlug Niej jestem co pisalam wczoraj estrogenna i moge miec problem z progesteronem stad od razu badania hormonow. Powiedziala ze przy PCO np nie ma miesniakow, a wlasnie najczesciej pojawiaja sie przy problemach z regulacja progesteronu.
a moge nieskromnie spytac jak Wy sie seksiliscie ze sie udalo ? :-)
kurcze ze to wszystko musi byc takie ciezkie. Podejrzewam ze u mnie moze byc wlasnie problem z hormonami niestety, ale zobaczymy po badankach.