• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka, ja bym poczekala do 14stej wyzszej temperatury. Jezzzu, jak ja bym chciala zeby Ci sie udalo!!!
nuuska, a jakis zagajnik? :)fajnie, ze odpoczywacie! sprobuj sie wyluzowac!

a my prawdopodobnie w niedziele bedziemy miec pierwszych chetnych na mieszkanie,takze jak sie uda to przynajmniej to zalatwimy. Zostana 2 auta do naprawy i sprzedania. Mam nadzieje, ze zdazymy ze wszystkim!

reklama
Kurcze Anuszka nie wiem co poradzić . Znając siebie to ja bym zrobiła dziś , kupiła bym pewnie ze 4 różne testy bo ja niedowiarek ;)
my jutro na tydzien wybywamy na wieś do mojej mamy :)) dzieci sie wyszaleją ja trochę pobędę na wsi. Szkoda że bez męza ale on nie ma urlopów :( ( tzn moze sobie zrobic, jak to we własnej firmie ale nie pracujesz nie zarabiasz) . ehh. Tak to jest mieć działalność.
a potem szaleństwo przygotowywania ślubu kościelnego ;)

Oj babeczki . . .
nie wiem. . .
dziś i tak już nie zrobię bo chce z porannego jak w instrukcji.

Nuuuśka
my kiedyś w kukurydzy . . . na wsi . . . Trochę niewygodnie ale za to jakie wspomnienia!
:-D

Anisen
a wy 8 macie ten ślub?czy źle kojarze?
Jak tam sukienka?masz już coś?

ślub mamay 22 sierpnia :) w rocznicę cywilnego :))
Sukienki nadal brak :( dzis idę z J do dwóch salonów gdzie mają też komisy, na wtorek umówiłam sie tam na podkarpaciu na mierzenie sukienki używanej od dziewczyny. ladna i ... dziewczyna miała ją ubraną w ciązy na swoim slubie. i na zlośc teściowej biała ;) J powiedział w akcie desperacji że najwyżej zapłaci wiecej zeby z poprawkami zdążyli ;) szalony.

Michalina
to gdzie byliście na tych mazurach bo chyba ci umknelo moje pytanie.

Umknęło :D
Byliśmy obok Giżycka na takiej wsi Grądzkie :) Cudnie było.... poniżej zdjęcia jaki miałam widok z tarasu jak się wychodziło z salonu... codziennie rano tak słabą kawkę piłam....
P7310456.jpg

Anuszka ja już do testów nie chcę radzić, bo jak ja namawiam to dupa z tego wychodzi. Więc ja zamykam gębę na kłódkę żeby nic nie zapeszyć!!!!!

Nuuśka - zagajnik, kukurydza, sad, łąka a w ostateczności łyse pole - jak szaleć to szaleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mel a Wy mieszkanie sprzedajecie? czy wynajmowaliście? a co za auta sprzedajecie??

Załączniki

• P7310456.jpg
    P7310456.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 61
michalina, pieknie! tylko pozazdroscic!
a my mieszkanie chcemy wynajac na czas naszego wyjazdu do Arabow, no i trzeba auta posprzedawac. Nie bedziemy ich trzymac przez 3-4 lata na podworku :) mam nadzieje, ze nasz plan sie uda i za 3-4 lata uzbieramy na tyle zeby splacic tutaj dom, wtedy w sumie moglibysmy lezec do gory brzuchem w Polsce i zyc z wynajmu domu w Norwegii. Ale to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe...

misia lyse pole pod drzewem a obok niedaleko traktor koszacy zboze :wściekła/y: nie ma to jak wylaczenie glowy na ludzi i otaczajace otoczenie :happy:

anuszka kochana ja mocno trzymam kciuki, dzis 2-gi wiec teoretycznie do @ 4 dni tak ?

mel powiem Ci, ze tu jest pelno pol, lak w okolo i nic wiecej ;) ale to chyba dodaje najwiekszego uroku.

reklama
boziu!!!
michalina pięknie!!!
ja chcę namiary!!!
ja w dzieciństwie jeździłam z rodzicami nad jeziora i takie widoki miałam rano z namiotu lub ognisko nad samym jeziorem och te czasy
bylismy tacy młodzi ...

Nuuuśka
no ja ta datę 6/08 tak teoretycznie dałam licząc najdłuższy cykl ostatnio czyli 31 dni ale zazwyczaj miałam 27-28 czyli juz dziś powinna się @ pojawić ale ... nadal w tym cyklu brałam jeszcze castagnus a jak mi sie juz skonczył to niepokalanek
no i jeszcze brałam luteine a ona moze wydłużyć chyba cykl ... bo wydłuża faze lutealną ... więc juz sama nie wiem...
jak jutro będzie tempka wysoko to robie chyba testa rano ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry