• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka
a którego września?bo ja też z września!!
tyle km na zakupy?Wow!
ale z nudów albo potrzeby to i ja bym mogła na takie wycieczki jeździć.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie ma opcji na weekendbo w sobote mamy takie nasze wsiowe swieto nie wiem czy ktoras wie o co chodzi ale mam Odpust. Czyli takie swieto ku czci patrona parafi,a ze jak meiszkam w miejscowosci gdzi ejest kosciol jakby takie centrum to dla nas to jest takie siweto jak w neidziele. Sa tasze zabawki dla dzieciakow karuzele,msza swieta przewaznei goscimy biskupa a wiecorem zabawa taneczna w remizie :-):-):-) Uwielbiam takie imprezki ze znajomymi sasiadami :)

Nuuska, jakas Straciatela chciala do nas dolaczyc, ale widze ze juz nawet swoj post skasowala....

Patu$ka bylam pare razy na odpuscie :D fajna zabawa :)

A ja zdychaaaammmmmm.................. jutro to juz chyba kompletnie umrę................

a jeszcze dziś stoczylam walkę z betonowym śmietnikiem i niestety on wygrał... a mi się ciurkiem lała krew z palca u nogi i chodzić teraz nie mogę.............

kinga wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tyle skomentuje

Nuuska 8 km rowerem w ten upał?? ZYJESZ JESZCZE????????????????????

Ja mam we wrześniu imieniny, więc postarajcie się babeczki ;)

anuszka 7 wrzesien :-) zawsze plakalam jak bylam mlodsza, ze ja mam urodziny a tu rok szkolny sie zaczyna :wściekła/y:
A do sklepu musielismy jechac z musu, nic juz w lodowce nie bylo, w piatek wracamy wiec jutro chccielismy sobie jeszcze zrobic grilla a tu w takiej odleglosci jest najblizszy sklep :baffled: nosz kosmos, dalam rade, ale kurde na rowerze wiecej nie pojade nie ma szans ! :szok:

patu$ pewnie ze wiem co to odpust :D Tu na wsi, w zeszlym roku zachaczylismy wlasnie o Niego a i u Nas w parafii jest raz na jakis czas, zabawa fajna, najlepsza oczywiscie dla dzieci, Olka w swoim zywiole, jak widzi tyle *******ek ( mowie o tych chinskich zabawkach ) :wściekła/y:

misia ta Straciatella pojawila sie na sierpniowych staraczkach, ale juz mi smierdzi cos..... :dry:
po dzisiejszej wyprawie mam dosc, normalnie Ł. madry bo on cwiczy ale ja bez kondychy porwalam sie jak z motyka na slonce normalnie :nerd:

anuszka bo hmmm dla mnie osoba jesli pojawia sie na watkach sprzed paru miesiecy, potem "sie usuwa" i przenosi na inny watek to juz mi jakos nie pasuje...poza tym dzis jak sie przedstawiala tam, podczytalam to i znowu zapachnialo mi angela..ale gdzies to mam. Byle tu Nam juz nikt nie mieszal, zreszta kto madry w sierpniu dolacza do staraczek kwietniowych ? :sorry2::wściekła/y: Smierdzi na kilometr.
A Ty jeszcze dwa dni i do Szpitala oj oby badanka wyszly pomyslnie :** !!! bede za to mocno trzymac &&&&&&&&&&&&&

Dobranoc dziewczynki :* kciukaski za tempki jutrzejrze :)

reklama
Hej :)
Pati fajnie brzmi taki odpust, zycze milej i udanej zabawy :)
Misia, jak to przygoda z betonowym smietnikiem? Co sie stalo? Mam nadzieje ze poszkodowany jest tylko palec u nogi. Kiedy masz teraz usg?

Ja lece dzis po pracy do lekarki na umowione w zeszlym tygodniu USG monitorujace cykl, mam nadzieje ze bedzie ok :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry