Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(wiecznie jem).
Co mnie zaskoczyło dostałam też skierowania na badania krwi (które wg tego drugiego gina nie są refundowane). Dostałam tez skierowanie na USG genetyczne. Dzisiaj byłam i zdziwiłam się bo było to pełne badanie genetyczne łączne z testem PAPP-A, a nie tylko USG . Wyniki krwi jutro. Dostałam też w końcu jakieś zdjęcie maleństwa.

Owu już na horyzoncie?
przy dziewczynkach już się nie wtrącała za teraz też nie ale coś tam miała jakieś zastrzeżenie że Lena to czeskie a Fabian to dziwaczne;-) ale przynajmniej pozytywnie zareagowali ogólnie na wieść o kolejnym maluchu bo już byłam przygotowana na kazania.
Nie znam jeszcze płci ale jakiegoś szczególnego parcia nie mam, połówkowe 17 września!Z tego co doczytałam to coś tam z kosmówką napisał ;-)[TABLE="class: cms_table, width: 99%"]
[TR]
[TD="align: left"]Kość nosowa: prawidłowy; Niedomykalność zastawki trójdzielnej: prawidłowy; Przepływ w przewodzie żylnym: w normie;[/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Wady płodu:
Czaszka / Mózg: w normie; Kręgosłup: w normie; Serce: w normie; brzuch: w normie; Żołądek: widoczny; Pęcherz moczowy: widoczny; Ręce: obydwie widoczne; Stopy: obydwie widoczne;
Ryzyko podstawowe - wyliczane na podstawie wieku ciężarnej, obliczone - wyliczone na podstawie wieku i USG
1) Zespół Downa: 1:701 (podstawowe) 1:3503 (obliczone)
2) Zespół Edward'a: 1:1704 (podstawowe) 1:5163 (obliczone)
3) Zespół Patau'a 1:5347 (podstawowe) 1:93751 (obliczone)