reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mimimoo , Agaawa wszystkie chyba przezylysmy cos co Nas wzmocnilo i jak widze kazda z Nas przeszla swój dramat niestety :-(
mimimoo co się martwisz, w swieto będziesz testować :-) oby okazało się szczęśliwe. I gadzina @ na pewno nie przyjdzie, co jak co,ale Nasza kwietniowa statystyka napawa mnie duma we wszystkie strony :tak:

anuszka no i takie wlasnie weekendy sa najprzyjemniejsze :) odpoczelas na pewno i odstersowalas się od wszystkiego. Ja już czekam na wakacje, w tym roku mamy urlop od ostatniego tygodnia lipca po koniec pierwszego tygodnia sierpnia, w planach sa mazury, i ciesze się bo wiem, ze odpocznę, a tego mi trzeba bo coraz więcej zamętu w pracy :S dziś myslalam, ze oszaleje, ale za każdym razem pojawia mi się przed oczami taki wielki napis - STOP i resetuje się od razu, ze tak nie można, bo jak się będę stresic to mi się znowu wszystko poprzesuwa ;X

Ostatnia edycja:
reklama
Mimimoo rzeczywiście już niedługo :tak: To trzymamy mocno zaciśnięte kciuki &&&&&&&&&&&

To jeszcze ja zrobię małe uaktualnienie:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)
10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)
20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68, 25.04 = 1487
18.04.2013 - Michalina_ch - dwie krechy :)
19.04.2013 - Anneeczka - dwie kreski :)
21.04.2013 - Agaawa - @
22.04.2013 - M_i_a90 - @

22.04.2013 - Papalo
23.04.2013 - Oliwia1 - jest druga kreska :), hcg 24.04 = 72, 27.04 = 223
25.04.2013 - Tygryseczek - @
26.04.2013 - Pegas - są dwie kreski :)
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
- czekamy na @
30.04.2014 - Dżina
01.05.2013 - Mimimoo
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Moniqaa
(przerwa ze względu na leki)
10.05.2013 - Anuszka
10.05.2013 - Nuuuśka
12.05.2013 - Avensis
18.05
.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
??.05.2013 - Anna2101
??.05.2013 - Carolina84
??.06.2013 - Kasiawr

Nuuuska- wiele w zyciu wycierpiałaś , dzielna babeczka z Ciebie! Dobrze że teraz jesteś szczęsliwa.

ja też miałam ciężkie dzieciństwo....dlatego zawsze chciałam założyć swoją rodzinę, chciałam żeby była duża i kochająca się. Jestem dumna z siebie że udało mi się to osiągnąć. Że wyszłam z domu jak miałam 18 lat bez niczego i z pustym sercem...a teraz mam wszystko i serce po brzegi wypełnione miłością :)

u mnie 18 dc..jeszcze trochę i się okażę. Ja już szybko będę wiedzieć czy będzie sens testować czy nie. Zbliżająca się @ zawsze daje mi wcześniej wyraźne znaki.

mimimoo - to trzymam kciuki za testowanie niebawem.

Niuuśka, nie potrafię sobie nawet wyobrazić jakie piekło przeżyłaś. Jak dobrze że w końcu trafiłaś na mężczyznę, który zasługuje na kogoś tak wyjątkowego jak TY!

kto się zna na wykresach proszę o opis mojego. bo niby wiem co i jak ale to nijak się ma do moich boli i braku śluzu. . . :p
dziś znów 36,8 ale nie zdążyłam nanieść na wykres

Kurde kiedy ja was nadgonie czytać :’(

anuszka ja się nie znam zbyt dobrze JESZCZE na wykresach:tak:jednak cokolwiek by nie było i kiedy, niech tempka teraz pięknie idzie do góry !
A u mnie w tym miesiącu tez było nie tak z moimi odczuciami, choć wczoraj wiedziałam, ze to owu bo klulo i rwalo we wszystkie strony, ale sluzu prawie w ogole nie było na zewnątrz, ale podobno w srodku był potop :-D tak przynajmniej Ł. to opisal ostatnio.

Dzis u mnie ladny skok, wiec mogę potwierdzić owu,zgadzacie się ze mna ? :)
Co prawda tempka zaburzona na pewno wiec biore na Nia poprawke, bo przytulanki były o 2:00 w nocy kiedy Ł. wrocil z pracy i już pytałam na lutowkach, ale Was tez spytam- pod co podpiac te dzisiejsze/nocne Przytulanki ? Bo na wykresach, nie mamy moznosci dodania opcji - w nocy i teraz nie wiem czy podciagnac to pod wczorajszy wieczor czy dzisiejszy ranek :confused::-p

Ostatnia edycja:
Halloo ! Dlugo mnie nie bylo ale ja i moj M mielismy tygodniowy urlop, siedzielismy w domku na wsi i rozmawialismy o tym co bedzie dalej ;) w miedzyczasie zrobilam HCG .. wynik z 23.04 - 407 :)

hej dawno mnie nie bylo. czasu brak. Z ledowscia na lutowkach bylam.

Anuszka po pierwsze zle ustawilas granice. Po drugie u ciebie owu w 16 dc. i na tym bym poprzestala i tu ustawiasz granice. Za duzy skok jest zeby owu byla w 14 dniu. Jesli mierzysz tempke po raz pierwszy dopiero ktorys cykl da ci jasnosc wieksza. bo co cykl jest inaczej. zebu moc potwoerdzic owulke po spadku musi nastapic skok o conajmniej 0.2 i wtedy conajmmniej trzy wyzsze tempki moga potwierdzic owulke. A najlepiej przy wachaniach wykresu gdzie wyznaczenie owu jest trudne posilkowac sie USG. Niektore kobiety nie maja ksiazkowego skoku,ale o tot nie ma co sie martwic,poprostu po kilku cyklach latwiej bedzie sie rozenac.

Ja stawiam na owu 16 dc.

I zmien ustawienia granicy bo grance ustawia sie w dniu spadku nie w dniu wzrostu :)

Nuuska dzielna kobitka z Ciebie :)

teraz tylko bedzie lepiej

Puk, puk, chciałabym się przywitać :) przede wszystkim trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki! chciałabym się zapoznać bo liczę na to, że z Wami stworzymy wątek "Styczniówki 2014" :) mi od 3 dni wychodzi druga kreska, dziś już jest tak widoczna, że nie mam żadnych wątpliwości... szukam koleżanek w tej samej sytuacji :) czy już któraś z Was wie, że będzie styczniówką?

reklama
Do góry