madziolina wejdź sobie np na
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com i tam wybierasz tło, wszystkie obrazki i wpisujesz odpowiednie daty, jak już będziesz miała link do wstawienia na forum wchodzisz w Ustawienia, Sygnatura, Edytuj sygnaturę i tak wklejasz ten link. Jak coś to pytaj
http://www.suwaczek.pl/tickers/pregnancy/ te tła są zdecydowanie ładniejsze, niż te z poprzedniego linku
lamorela chciałam zrobić w tym cyklu ale najpierw Gin był na urlopie i nie mogłam się umówić na wizytę, potem nie mogłam się dowiedzieć telefonicznie jakie mam zrobić badania przed HSG, potem jak już się łaskawie dowiedziałam to kazał mi przyjść następnego dnia na wizytę a akurat wtedy robiliśmy rodzinny spływ kajakowy, wkurzyłam się na całą tą sytuację bo jak ja chciałam to albo go nie było albo mnie zlewał a potem sorry ale ja nie będę odwoływać spływu, który był zaplanowany od dawna i w dodatku którego ja jestem organizatorem
wkuuurwiłam się i odwołałam wizytę i nie zrobiłam badania.
może pójdę za 2 tygodnie, może bo nie wiem czy znów Gin gdzieś nie wybędzie albo kiedy akurat będzie w szpitalu, czy zgramy się terminami.
a jeśli nie uda mi się zrobić HSG w wakacje to zrobię dopiero za rok, albo we ferie zimowe o ile wypadnie tak, że akurat dostanę @ we ferie.