Susel oczywiście &&&&&&&&&&&& trzymam mooocno...przytulajcie się z przyjemnością !!!
Ulika ja też będę w tym cyklu badać progesteron i prolaktynę...obydwa zrobię w 21 dc...ale nie jestem przekonana czy tak się powinno badać ??? Koszt u nas za obydwa około 60-70 zł ...więc nie mało.
Daj znać w którym dniu cyklu Ty będziesz robić ???
Olapalo...czy ktoś wie co u Oli ???? Ola odezwij się kochana,martwimy się !!!
Ulika ja też będę w tym cyklu badać progesteron i prolaktynę...obydwa zrobię w 21 dc...ale nie jestem przekonana czy tak się powinno badać ??? Koszt u nas za obydwa około 60-70 zł ...więc nie mało.
Daj znać w którym dniu cyklu Ty będziesz robić ???
Olapalo...czy ktoś wie co u Oli ???? Ola odezwij się kochana,martwimy się !!!
Ostatnia edycja:
Zobaczymy jak podziała Castagnus. Nie skonsultowałam tego z lekarzem. Kiedyś gin sam mi kazał brać Mastodynon jakiś czas po poronieniu na prolaktynę i skutki jej podwyższenia - cycki i plamienia. Może w końcu zobaczę śluz płodny. Kiedyś miałam go duuuużo, ostatnimi miesiącami coś go nie widywałam :-( Ale mnie zastanawia jak to teraz zrobić? Czy jeśli w tym cyklu chcę się starać, to mam brać Castagnus po owulacji? Trochę zaczęłam się bać i myśleć o wizycie u gina, by to skonsultować.
próbuję na siłę nie myśleć o starankach, dniach płodnych, śluzie itp, ale jakoś nie umiem się powstrzymać, żeby nie zobaczyć, co u Was
jak jestem sama, to przeglądam wszystkie możliwe blogi w poszukiwaniu idealnego kremu do mojej tłustej cery i blogi o fitnessie, mało inspirujące zajęcie, ale czymś mam łeb zajęty ;-) będąc z Królewiczem myśli się tylko o nim, więc jakoś się udaje