Mimimo - ale czułam się źle wczoraj i przedwczoraj tylko. Przedwczoraj miałam też migrenę z aurą, nie wiem czy wiecie co to jest, ale nikomu tego nie życzę :/ I może wczoraj przez to się też źle czułam. A wczoraj jeszcze połowę dnia kłuł mnie prawy jajnik i brzuch pobolewał jak na @.
Arcala - byłam u gin w 12 dniu cyklu, zbadała, zrobiła cytologię, USG i stwierdziła, że nie ma pęcherzyka żadnego (chociaż powiedziała, że endometrium piękne, gotowe na przyjęcie dzidzi!) i albo wcześniej była owu np w 9 dc albo to cykl bezowulacyjny. I że jak do tej pory nie było owu to w tym cyklu już nie będzie :-(A że ja nie czułam żadnych objawów owu w 9dc to wiem, że owu na pewno wtedy nie było. A i testy mi wychodziły negatywne, a w 13dc pozytywy! I nawet czułam pobolewanie jajników tego dnia. I ovufriend 13dc wyznaczył owu. Wiem, że nie powinnam na to patrzeć. Ale sama nie wiem co mam myśleć. Poza tym przepisała mi duphaston, bo mam małą torbiel. Brałam od 02.08. do 11.08., więc sądząc po wykresie nie ma on w ogóle związku z moją tempką. Nie wiem naprawdę o co chodzi. A @ powinnam mieć w piątek. Ale słyszałam, że w cyklu bezowulacyjnym @ może wystąpić później :/
ewka - ja kiedyś baaaardzo często miałam anginy. Nawet co miesiąc i to takie, że tydzień w łóżku z 39-40stopniową gorączką!
A dopiero jak dostanę @ to wtedy już ogarniamy wakacje. Bo musimy do 7 wrześnie wrócić na wesele, więc już nam dużo ofert nie zostało!