reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Nanncy tez wlasnie spojrzalam na Twoj wykres i ... rewelacja! kiedy testowanie? u mnie 8 dpo, wiec bardzo podobnie.

olapalo no u mnie tez wlasnie tak wycieka. martwilam sie, ale widocznie to normalne.

Piaska na babyboom.pl kiedys chyba czytalam ze ten zel to bardziej ostatecznosc dla dziewczyn u ktorych kiepsko ze sluzem i z wilgotnoscia bo najlepiej naturalnie, ale za to pisali ze grawitacja jak najbardziej pomaga, wiec nogi do gory! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Piaska grawitacja na pewno nie zaszkodzi !!! A może pomóc !!! Ja w poprzednich cyklach "stawałam na głowie"-niestety z mizernym skutkiem, w tym cyklu niestety nie...nie było jak :-D

Nancy a może masz to co ja...syndrom miesiąca miodowego ??? Ja mam teraz antybiotyk na pęcherz bo już było baaardzo źle :no: Natomiast faktycznie tempka super !!! Trzymam &&& niech pnie się w górę !!!
Nancy a powiedz mi w którym dniu cyklu zrobić ten progesteron ??? Jutro mam 8 dpo, a 25 dc...czy mogę zrobić rano ??? Muszę być na czczo ??? Bo to progesteron powie mi czy jajo pękło tak...czy było tam wszystko ok ??? Nie orientujesz się jaki to koszt ? Pewnie co miasto to inaczej będzie ???

MIŁEJ NIEDZIELKI !!!

Ostatnia edycja:
No i u mnie lipa :-( ale cóż wiedziałam że tak będzie to przecież dopiero pierwszy cykl z pomiarem trzymam kciukasy za inne staraczki :happy2::happy2:.
olapalo u mnie jest to samo wycieka ze mnie jak diabli.

Mąż ma w pracy klienta który jest lekarzem - nie ginem ale mówił że podobno najlepiej jest od tyłu na tzw taczkę a potem trzymać pupę do góry - zobaczymy:-D.
Mam pytanko czy wiecie może gdzie robią w Łodzi najlepiej badanie nasienia i ten cały monitoring owu. Chodzę do Matki Polki ale tam lekarz, który ma najlepsze na necie opinie od razu na wejściu dał swoją wizytówkę do prywatnego gabinetu:no::no: i powiedział że jak się zdecyduje to 50 zł każdorazowo:angry::angry: a żeby nasienie zrobić w Gamecie ale na to zadupie to nie uśmiecha na m się jechać zastanawiamy się nad Gravitą na Kniaziewicza bo niby robią tą CASA ??? :baffled:
Co do żelu to też bym spróbowała ale to ustrojstwo drogie.

Ostatnia edycja:
Witam wakacyjnie

Na razie pogoda cudna, net mam w A telefonie, wiec czasem zajrzę. Nadal brak @, ale ból na @ minal... coz to się stali nie wiem... trzy wczoraj negatywny...

Właśnie wracam z chrzcin. Mam wspaniałego chrześniaka, taki śliczny i grzeczny chłopczyk. Oczywiście wszyscy mówili, żebym się zapatrzyła i nie zwlekała dłużej z decyzją o dziecku. Cóż, zostało mi tylko się uśmiechać, przecież nie powiem, ile lat już się staramy. Ale chrześniak taki cudny, że naprawdę się nie mogłam go natulić :-)

czytam o Waszyc torbielach i powiem Wam że ja to miałam chyba ogromne szczęście bo po poronieniu bedąc na wizycie kontrolnej dowiedziałam sie że mam torbiel 8 cm :szok: co było ogromnym szokiem, jeden niby najlepszy w rejonie gin dał mi skierowanie do szpitala, a mój gin z pierwszej ciąży, stary poczciwy człowiek wyleczył mnie w 2 tyg tabletkami, jednak trzeba czasem zaufac doświadczeniu :)naszczescie już jest ok i zielone światło które co miesiąc niestety przycmiewa moja@:( ale pocieszam sie już dzis ostatni dzien @ i teraz szalenstwo, nawet nie sprawdzałam jak mam dni płodne, teraz miesiąc olewki, zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Cześć witam się poniedziałkowo ;-) cisza tutaj jakaś mam nadzieję, że to cisza przed burzą II kresek :tak:

elifit 8.07 ?
Mika1986 8.07 @

19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
ailatan1987 19.07 @
dośka1 20.07
tamaguczi 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Malgonia1 26.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07 jest bledzioch :tak:
Fuma_Foch 29.07
olapalo 30.07
Piaska 30.07
Ewka358 3.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08

dośka spojrzałam na Twój wykres i @ nie widzę więc daj znać jaka u Ciebie sytuacja. Testowałaś?

benefica czekamy na info :tak:

tamaguczi testowałaś? Czekamy na dobre wieści;-)

Dziewczyny wczoraj trochę pospałam i temperaturę mierzyłam 2 godziny później (37,00) odjęłam 0,2 stopnia i na ovufriend zaznaczyłam 36,8 dobrze zrobiłam? Czy lepiej zaznaczyć, że temperatura była zakłócona i wpisać 37? Ogólnie to powinien dziś być skok tempki, a go nie ma :-(. Zobaczymy jutro.

Jeszcze 1 pytanko. Mój J ma zapchane trąbki (w uszach) a ostatnio coś spawał i mu zgorzel do oka wpadła. Na ucho i oko dostał antybiotyki i dopiero dziś mi do głowy przyszło pytanie czy ma to jakiś wpływ na jakość nasienia?? Ma któraś z Was jakąś wiedzę na ten temat?

Ostatnia edycja:
ewka wlasnie tak myslalam o tej liscie, bo mozna sie pogubic tyle nas tu jest! dzieki! co do temperatury to w takiej instrukcji do programu ktory uzywalam pisza ze lepiej nie zmieniac, tylko wpisac zaburzona.

hej dziewczyny co sadzicie o tym...???
DSCN1566.jpg
To moj dzis 26 dc ;)

Załączniki

• DSCN1566.jpg
    DSCN1566.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry