reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Widzę że i Tu dziewczyny się weekendują !!!:cool2::yes:

Ja posprzątałam całe mieszkanko,aż mnie brzuch rozbolał :baffled:
Córę wysłałam do kuzynki więc chata wolna !!!
Jeszcze 7 dni i chwila prawdy !!! Ale przeczucie mam identyczne jak w zeszłym cyklu...ehhhh oby sierpień płodnym był !!!

Za Was wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego wieczoru życzę !!!

reklama
Dziewczyny ja nie wiem co się dzieje z tym moim organizmem, wczoraj wieczorem miałam plamienia, myślałam że @ przyjdzie, ale nie przyszła, zrobiłam test ciążowy ale negatyw ;/

:sorry2:doska - u mnie w tym cyklu to dopiero cyrki byly! Piersi mnie nie bolaly, a zawsze sie dotknac nie moge.Przedwczoraj jednorazowy sluz z krwia, potem mininalne plamienia, później nic, wczoraj troche różowego plamienia, a dziś to już masakra, leci strasznie i te skrzepy :/ wzięłam 2 pyralginy i ze 3 apapy dziś i już przestają działać.

A grill rodzinny się udał ;) skrzydełka, szaszłyki, karkóweczka i krewetki moje ulubione :) Ale się najadłam! właśnie wzięłam gorący prysznic, bo zmarzłłam trochę na dworze, teraz mój J się myje. Przez ten ból brzucha dziś i ogólnie średnie samopoczucie to męczyłam jednego desperadosa cały wieczòr, a jechałam do rodziców z nastawieniem, że się odstresuje i delikatnie sobie wypiję.

Ja dalej z tel piszę, nie chce mi się już laptopa włączać :)

Ostatnia edycja:
Ewka, ja czasem śluzik płodny mam bardzo ukryty :p Nieraz myślę, że jest białawy, kleisty a nagle leci rozciągliwy w toalecie :szok: Myślę, że test pokazuje jak jest, czyli czas działać :tak: A kleisty śluzik to często śluzik szyjkowy, który potrafi zmylić :tak:Powodzonka!!!

Dośka, rób testy. Na grudniówkach jedna z dziewczyn miała plamienia kilka dni, nawet krwawiła lekko a tu nagle fasolka! :) Troszkę tylko myli mnie Twoja tempka bo jest niska...Czasem takie plamienie to implantacja a czasem może być niski progesteron...rób test jutro i czekamy...

Ostatnia edycja:
Ewka, ja czasem śluzik płodny mam bardzo ukryty :p Nieraz myślę, że jest białawy, kleisty a nagle leci rozciągliwy w toalecie :szok: Myślę, że test pokazuje jak jest, czyli czas działać :tak: A kleisty śluzik to często śluzik szyjkowy, który potrafi zmylić :tak:Powodzonka!!!

Dośka, rób testy. Na grudniówkach jedna z dziewczyn miała plamienia kilka dni, nawet krwawiła lekko a tu nagle fasolka! :) Troszkę tylko myli mnie Twoja tempka bo jest niska...Czasem takie plamienie to implantacja a czasem może być niski progesteron...rób test jutro i czekamy...

kochana no właśnie nie wiem dlaczego mam takie niskie temperatury, odnośnie progesteronu, czy ja mogę zrobić sobie sama takie badanie czy musze dostać skierowanie od gina ? to badanie trzeba robić na czczo ?? w pn mam wolne więc mogłabym podskoczyć i zrobić. Generalnie moja temp ciała nigdy nie wynosiła 36,6 stopni, przeważnie mam 35,5 ...

U mnie temperatura nad kreską. Wczoraj była imprezka, trochę popiłam, więc zaznaczyłam pomiar jako nieważny, bo naprawdę jest duża różnica między nim, a poprzednimi :szok:Dziś skończył mi się castangus - muszę sobie kupić następne opakowanieżeby mieć na jutro! Poprzedni kupiłam za... 20 zł, a podobno w innych aptekach sprzedają po 17 zł :angry:

Piaska, ja nie używałam żelu i pierwszy raz widzę coś takiego. TEORETYCZNIE mogłoby być skuteczne, ale nie wiem ile objętościowo jest tego żelu w aplikatorze - zastanawiam się czy jego użycie nie sprawia, że przytulanki mogą być wyłącznie w pozycji 'klasycznej', bo inaczej żel by wypłynął z pochwy? U mnie wystarczy że leżąc na plecach lekko uniosę tułów i już mi się wszystko w środku napina i, jeśli było akurat po przytulankach, to wycieka ;-) Co do grawitacji to po starankach zwykle dyskretnie wsuwam sobie pod pupę poskręcaną kołdrę (przykrywam się pozostałą częścią kołdry żeby nie było widać :-p) i leżę tak jak najdłużej się da, żeby jak najwięcej plemników mogło dosięgnąć szyjki macicy. I tak dziwi mnie, że jak potem wstanę, to tak dużo ze mnie wycieka :baffled: Mnóstwo plemników się marnuje :baffled: Chyba, że plemniki wnikają do środka, a wycieka głownie tylko płyn, w którym były transportowane???

Dziewczyny, u mnie lipa:( dostałam zapalenie pęcherza na sam koniec cyklu :(((( załamałam się...to już kolejne zapalenie w tym roku :((((

Dośka, progesteron możesz sobie zrobić sama bez skierowania, rano, na czczo :tak:. Mierzysz prawidłowo temperaturki? Gdzie robisz pomiar?

reklama
Do góry