reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hello

kasoku
super pozytyw z tego owu więc dzisiaj całą parą bzykajcie się jak króliki :tak::-D i oby za dwa tygodnie taki ciązowy był !!1;-)

tiluhna
trzymam kciuki za jutrzzejszy teścior !&&&&&&&

dzisiaj cały dzien w pracy pisałam z moim m smsy jak gimnazjalistka phi i przekonayywałam go ciągle o córeczce :-p ale narazie coś powoli ale cieżko, się uczepił tej pracy swojej i ględzi. hh moze w końcu sie uda!
ja już nie plamie ale lutke dalej biore, cycki mnie bolą ciekawe czy okresu chociaż dostane jak negatyw będzie . ja bym wam pokazała mój test ciążowy sprzed 3 dni :P wyszedł że pozytywny a kolejny zrobiłam i negatyw z apteo ten felerny był ale go lubie bo pokazuje dwie kredki a nie jedną :rofl2:w niedziele testa zrobie jeśli cienia choć nie będzie odkładam luteine i czekam na @ no i jeszcze 21 go zrobie bo obiecałam :P co jak co ale lubie robić testy ciążowe ;-) wypiłma właśnie puszke piwa coś czuje że bzykanie będzie ja tez mam jakąś chcice dzisiaj choć nie wiem czemu bo moj m to mnie tak wnerwał ostatnio ze masakra....

limonka
jeśli o nie przeszkadza dzidziusiowi to starajcie sie :) ja chyba bym nie wytrzymała ale musisz słuchać swojego sumienia, poczytaj przeanalizuj i postanów:happy:

pandora
ja tez tak mam ze mi sięc hce a jak przychodzi co do czego to totalnie mi się odechciewa :-D

kuźwa chybam sięm upiła :-D:-D:-):-)

reklama
Limonka hehe cwany lis z Twojego:-D

Krowkabordo dziekuje [kiss] mysle ze wychodzimy z ospy, dzisiaj juz ani razu nie smecila ze swedzi a wczorajsza noc cala przespala
mysle ze juz w poniedzialek wroci do szkoly co daje nam tydzien z ospa, huraaa!
i ja trzymam & za Ciebie !!:tak:
ja sie czuje zupelnie inaczej niz bylam na poczatku z cora czy synem... ale mam pare takich objawow co mnie chyba powoli przekonuja..
ale boje sie jeszcze cokolwiek wciskac do glowy:tak:

Pandorka - a wiesz, ze i ja mam chcice? sprawdzmy moze pelnia jest hehe LOL:rofl2:

Karola - moj maz sie pyta - 'a jak kobieta sie stara o to zeby mezczyznie sie chcialo?' - bo moj tego nie doswiadczyl hehe i jego marzenie jest takie bym to ja go pouwodzila
;-)

Kasoku - 2 krechy jak nic!!! dziaaaaalaaaaaajcie:-)

Wiem, ale ja do tych niecierpliwych naleze, a tak bardzo chce juz dzidzie miec. Mam jeszcze jeden test jak nie dostane @ w najblizszych dniach to powtorze. A najgorsze jest to, ze od okolo tygodnia mam lekkie bole brzucha jak na @.

Missiiss - przekonuj przekonuj ale tym razem tak zeby sie chlopina juz nie wypieral

dziewczyny - bede testowac ale dalej nie wiem czy cokolwiek wyjdzie jakby nie bylo 1 stosunek ktory moglby cokolwiek zdzialac byl 10 dni temu
to prawie nic..
mysle ze 21.11 juz chyba bedzie wiadomo co i jak
i troszke mi glupio ze sie wybilam :zawstydzona/y:

ale same namawialyscie;-)

chrobek hejka:-D

a wiecie co do boli podbrzusza to ja nie mam tak jak na okres tylko czuje jakbym tam kamien miala i caly jest twardy i jak mam takie skurcze to jakby mi macice do dolu ciagnelo

Missiiss - ja tez lubie robic ciazowe - nawet jesli negatywy wychodza

jestem zboczona na punkcie obsikiwania testow hehe:rofl2:

ale wrazenie jest takie jakbym miala lada moment @ dostac
wiec nie wiem :)

moje dzieci juz spia

cora postanowila spac dzisiaj w namiocie wiec rozstawilismy jej w pokoju namiot psa i niech ma :-D

maz oglada swoje 'vampires diary' chyba juz 4 serie :) a ja tutaj, a co :blink:

:-D:-D:-Dtiluhna ja mam to samo zboczenie jak nic!!!! ogłądanie TLC to też moja pasja ale mąż mnie zawsze goni i oglądamy na zmiane z jego pogromcami mitów ::szok::-D odwala mi totalnia...

tiluhna 10 dni po cien jak najbardziej moze wyjść mi kiedyś tak wyszedł. kurde jajniki mnie bolą agggrrrr chyba od tego piwa .... pewnie też sie upiły :-D moja siła perswazji dzisiaj zdziała cuda :P
no własnie maż mówi że poczyta jutro forum superrrr

reklama
Witaj chrobek! Uszy do góry!:-) Będzie git:tak:
Missiiss- da się przekonać małż, oj da!:-)
Kasoku- krechy jak się patrzy! oj będzie się dziś działo, będzie:-D I widzisz, trochę techniki i już się połapałaś (zdjęci wstawione):-D:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry