missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hello
kasoku
super pozytyw z tego owu więc dzisiaj całą parą bzykajcie się jak króliki
i oby za dwa tygodnie taki ciązowy był !!1;-)
tiluhna
trzymam kciuki za jutrzzejszy teścior !&&&&&&&
dzisiaj cały dzien w pracy pisałam z moim m smsy jak gimnazjalistka phi i przekonayywałam go ciągle o córeczce
ale narazie coś powoli ale cieżko, się uczepił tej pracy swojej i ględzi. hh moze w końcu sie uda!
ja już nie plamie ale lutke dalej biore, cycki mnie bolą ciekawe czy okresu chociaż dostane jak negatyw będzie . ja bym wam pokazała mój test ciążowy sprzed 3 dni
wyszedł że pozytywny a kolejny zrobiłam i negatyw z apteo ten felerny był ale go lubie bo pokazuje dwie kredki a nie jedną
w niedziele testa zrobie jeśli cienia choć nie będzie odkładam luteine i czekam na @ no i jeszcze 21 go zrobie bo obiecałam
co jak co ale lubie robić testy ciążowe ;-) wypiłma właśnie puszke piwa coś czuje że bzykanie będzie ja tez mam jakąś chcice dzisiaj choć nie wiem czemu bo moj m to mnie tak wnerwał ostatnio ze masakra....
limonka
jeśli o nie przeszkadza dzidziusiowi to starajcie sie
ja chyba bym nie wytrzymała ale musisz słuchać swojego sumienia, poczytaj przeanalizuj i postanów
pandora
ja tez tak mam ze mi sięc hce a jak przychodzi co do czego to totalnie mi się odechciewa
kuźwa chybam sięm upiła
:-):-)
kasoku
super pozytyw z tego owu więc dzisiaj całą parą bzykajcie się jak króliki

i oby za dwa tygodnie taki ciązowy był !!1;-)tiluhna
trzymam kciuki za jutrzzejszy teścior !&&&&&&&
dzisiaj cały dzien w pracy pisałam z moim m smsy jak gimnazjalistka phi i przekonayywałam go ciągle o córeczce
ale narazie coś powoli ale cieżko, się uczepił tej pracy swojej i ględzi. hh moze w końcu sie uda!ja już nie plamie ale lutke dalej biore, cycki mnie bolą ciekawe czy okresu chociaż dostane jak negatyw będzie . ja bym wam pokazała mój test ciążowy sprzed 3 dni
w niedziele testa zrobie jeśli cienia choć nie będzie odkładam luteine i czekam na @ no i jeszcze 21 go zrobie bo obiecałam limonka
jeśli o nie przeszkadza dzidziusiowi to starajcie sie

pandora
ja tez tak mam ze mi sięc hce a jak przychodzi co do czego to totalnie mi się odechciewa

kuźwa chybam sięm upiła

:-):-)