reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

uuuu Karola - no to wszystko jasne
facet bez pracy to chodzaca bomba:baffled:
bylam - wiem

ja pierdziu, moj byl 3 miesiace bez i o malo co sie nie rozeszlismy...
tylko,ze wtedy ja tez bylam bez pracy (po narodzinach cory) i cisnienie finansowe bylo okrutne...

Kasoku
- to moze tak wiecej kontaktu z optymistami ?:-D

reklama
Ja tylko na chwilkę, bo jeszcze do końca nie spakowana :)
Po krótce, plecy napierniczają, ząb wyrwany ale mam dobre nastawienie :tak:
Trzymam za Was kciuki i przesyłam fluidy &&&&&&&&& zaciążone oszczędzać się i słuchać lekarzy ****
Do zobaczenia za 2 tygodnie, bo nie wiem czy będę miała dostęp do netu :-)

Tilli no powiedziala mi to polozna i pyatala czy jest miejsce gdzie nie dzwigalabym... Tak wiec nie ma bo nawet na kasach musze podnosic skrzynki z piwem , telewizory, bo nie da sie tego przepchac. Nie wazne bede starala sie o zwolnienie ile sie da, najwyzej wczesniej na macierzynskie pojde i tyle. Za duzo o tym mysle i sie stresuje.
Niestety teraz wszystko w domu na mojej glowie, bo moja mama jakas jakby nie wiedziala ze jakas pomoc sie przyda... Swoja droga nie rozumiem mieszka i siedzi caly dzien przed kompem. W sierpni wraca do pl i mam nadzieje ze ja do pracy wracac nie bede musiala bo to oznacza ze mama zostaje w pl a u nas wroci spokoj :-)
M przeprosil za swoje zachowanie, nie dziwie sie ze zly chodzi, ale ja tez mam swoje stresy zwiazane z praca i swoja wytrzymalosc.

Ahh jakis taki marny humor dzisiaj mam, nerwowa chodze jak osa... Ide ksiazke poczytac.

laski ja rozumiem, że go wkurza brak pracy ale jakoś nie widzę by intensywnie jej szukał...

no i to, że aktualnie ma dla niego pracy nie usprawiedliwia go, że byle co go wkurza i podnosi na mnie głos :wściekła/y:

Karola a może on ma na maxa dola, tylko jest za dumny żeby się do tego przyznać i się wyzywa???a jest tak zrezygnowany ,ze już mu się zukac pracy nie chce???i tworzy się bledne kolo, w końcu niestety wyzywa się na tobie :-(znam to, przez dluzszy czas nie umiałam znaleźć pracy i bylam sfrustrowana.

Karola - no... moj tak szukal pracy i szukal az w koncu ja mu já znalazlam:sorry2:
pewnego dnia sie juz tak wkurzylam i wylalam u kolezanki cala zolc i akurat byla tam jej kolezanka, ktorej nie znalam wczesniej i ta do mnie mowi, ze jej maz szuka kogos to sie spyta.. no i tydzien pozniej juz byl w robocie
nie chcial na poczatku bo kasa byla no... srednia ale skoro sam nie potrafil to dla mnie byl juz ostatni dzwonek:baffled:

moze usiadz z nim i spytaj sie go jak dokladnie tej pracy szuka??a w jakiej branzy jesli moge sie spytac?

Akuku - nooo rosnie malenstwo rosnie:-D 10 tydzien jejku ale leci nie?

a mnie normalnie nosi.. jakis kot tam drzwi obsikal i smierdzi w domu (moje sa kastraty wiec nie ma bata)
i mowie do meza ze trzeba znowu sokiem z cytryny drzwo oblac (odstrasza koty) a ten co??
wzial taki taaaaaaani odswiezacz powietrza, gdzies go znalazl w gratach i napsikal w calym domu
caaaapi teraz tak strasznie ze usiedziec nie moge:szok: chemia okropna
normalne myslalam ze go zabije:wściekła/y: nawet nie mam jak wywietrzyc bo pizdzi jeszcze na dworze
boze czy on wechu nie ma??
poszedl do pracy a ja w tym siedze teraz
fuj!

no i o.. faceci mowisz mu jedno a ten swoje.. bo zapach cytrynowy:szok::szok::wściekła/y:
no kutwa jest roznica - swiezy sok z cytryny a zapach z odswiezacza za 50p!:wściekła/y:

reklama
tili no to facet pomysłowy :-) wszystko co ma intensywny zapach odstrasza,cytrusy,limonka,spróbuj z kadzidłem nawet,kot koleżanki się boi :-)

mnie dziewczyny tak cyce bolą że jak w nocy zmieniam pozycje przytrzymuję je :-) nawet dzieciak jak się do mnie przytuli to długo nie mogę wytrzymać bo cyce bolą jak cholerka,więc kasoku ciesz się że Cie nie bolą
kurde jutro 9 dzień wyższej temperatury wrrr jak zacznie spadać to lipka a jak nie to może w 10 dni spadnie bo jak widzę wszystko może się zdarzyć.Czekam cierpliwie,ale cierpliwość się kiedyś kończy ;-)

karola ja bym z moim w domu nie wytrzymała,bo jak w zimę miał mniej zleceń to drażniło mnie jego towarzystwo :-) teraz wychodzi z domu 5 lub po 6 i wraca różnie 16-20,nawet w majówkę pracował.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry