Miciur-ka
Fanka BB :)
hej laseczki wpadlam na chwilke
kasoku- nie wiem czy pamietasz ale tez mialam takie sny na poczatku, wiec nie martw sie , oficjalnie zasadzam ci kopka w
d u p k e
na uspokojenie - a tak na powaznie to wiesz co chyba zawsze sie juz czlowiek bedzie martwil bo to natura mamus -
anabelka- uuu wyglada obiecujaco ta tempka - dmucham do gory !
co do szczepien to tez ja nie zbytnio chce szczepic a juz dyskusja byla ze szwagierka ze trzeba bo te wirusy tak zmutowaly itd. itd. , wiec ja juz nikomu nic nie mowie... bo nei chce mi sie sluchac wywodow...
aa natknelam sie na yt na taka animacje 0 - 9 months baby formation inside tummy.. - YouTube w brzuszku 0-9 mies
)
no czas leci - ja to tylko czekam az sie dowiecie kto tam u was mieszka ciazoweczki ;-)
no a u nas po staremu, zalatwiam papierownie macierzynskie i inne pier-doly,
kasoku- nie wiem czy pamietasz ale tez mialam takie sny na poczatku, wiec nie martw sie , oficjalnie zasadzam ci kopka w
d u p k e
na uspokojenie - a tak na powaznie to wiesz co chyba zawsze sie juz czlowiek bedzie martwil bo to natura mamus - anabelka- uuu wyglada obiecujaco ta tempka - dmucham do gory !
co do szczepien to tez ja nie zbytnio chce szczepic a juz dyskusja byla ze szwagierka ze trzeba bo te wirusy tak zmutowaly itd. itd. , wiec ja juz nikomu nic nie mowie... bo nei chce mi sie sluchac wywodow...
aa natknelam sie na yt na taka animacje 0 - 9 months baby formation inside tummy.. - YouTube w brzuszku 0-9 mies
no czas leci - ja to tylko czekam az sie dowiecie kto tam u was mieszka ciazoweczki ;-)
no a u nas po staremu, zalatwiam papierownie macierzynskie i inne pier-doly,