reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

może to samo zatrzymanie wody ? ja w 20 tc miałam 2,5kg na plusie ale w 24 tyg przytyłam 4,5kg od 20tc,wchodź na wagę z rana po wysikaniu się i przed zjedzeniem to zawsze inna waga niż objedzony organizm po całym dniu...

emalia no to siknijmy sobie jutro razem,ja mam ten 25 mlu/ml więc i tak wyjdzie negatywny ale będzie nam raźniej co :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dodalam tez na fb takze przepraszam za powielanie lol ale nie moge ze smiechu :-D

przestawiam wam ' pomylonego Spidermana i trzepnieta ksiezniczke' :-D

DSCF7557.jpg

Załączniki

• DSCF7557.jpg
    DSCF7557.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 49
kochaaana:-D w ciagu dnia w ich pokojach jest sajgon a wieczorkiem piekne sprzatanko:-D
Olivia nawet majtki w kostke uklada:-):-)

ale wiedza ze zadna zabawka poza ich pokoj nie wychodzi:tak:
chyba ze puzle razem na dole ukladamy.. ale to tez pozniej sprzatniete i idzie do szafki

o porzadki tego typu sie nie martwie

uwielbiam jak sie bawia razem tak fajnie - nawet bajzel w pokojach mi wtedy nie przeszkadza

Pewnie niech sie bawią w koncu to dzieci ;-) ja tez jestem za tym ze po skończonej zabawie ma byc posprzatane :tak: trzeba uczyć dzieci od początku bo pozniej bedzie ciezko ...a Oliwcia super dziewczynka "perfekcyjna pani domu " ;-)

tili ale super zdjecie,

jezu a ja umieram, czuj się jakby mnie walec przejechal, jakbym mega przeziębienie miała, no coz tak podobno tez się kobiety czuja, rano jest ohydnie, po południu mam energie a wieczorem mam wrazenie ,ze zaraz umre, na szczęście wyproznilam jelita, ale z Matyska nie czułam się az tak paskudnie, plakac mi się chce.
dziewczynki a zatestujcie mi w 9dpo wyszedł cien cienia, wiec dajcie znac jutro.

tili super zdjęcie :-) mój ostatnio założył szalik,rękawiczki i majtki i powiedział że tak chce iść na podwórko :-D :-)

tili ale super zdjecie,

jezu a ja umieram, czuj się jakby mnie walec przejechal, jakbym mega przeziębienie miała, no coz tak podobno tez się kobiety czuja, rano jest ohydnie, po południu mam energie a wieczorem mam wrazenie ,ze zaraz umre, na szczęście wyproznilam jelita, ale z Matyska nie czułam się az tak paskudnie, plakac mi się chce.
dziewczynki a zatestujcie mi w 9dpo wyszedł cien cienia, wiec dajcie znac jutro.

może potrwa to tylko kilka tygodni a potem Ci ulży...skoro nie tolerujesz laktozy to teraz tymbardziej nic nie jedz...więcej błonnika...

kasoku​ a ilu dniowy miałaś wtedy cykl ? wyszedł Ci tak szybko bo beta była bardzo wysoka,a jaki test użyłaś 10 czy 25 ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry