reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej napisalam dlugiego posta. Kom sie zablokowala i musialam wylaczyc... Ehh

Tilli suuper zdjecie :-)

Karola to faktycznie ma wybor, oby szybko prace znalazl.

Kasoku wspolczuje mdlosci, mi tez wrocily ... I to wieczorne najgorsze ... Masakra.

Dzisiaj mnie z glodu trzesiawka dopadla i musialam, no musialam zjesc nalisniki z nutella...aaa
Kiedy ja nalesniki jadlam ze 100 lat temu..

Anabelko Emalio trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko :-)

Emalia ahh jak mnie denerwuja tacy goscie.:-( przykro mi.

Dla tego ja sama zastanawiam sie czzy wyprawiac Alexowi urodzinki. Chyba wezme go do zoo do edynburga, w zaleznosci jak m noga...
A jak zrobie to tylko tort i ew. sernik, zadnego wydziwiania, bo pozniej wszystko oddaje, bo u nas sie marnuje. Moze zrobie cos dla dzieci jakies ludeczki z galaretki, taki kidner bal... Ale duzo nie bede robic wole.wydac kase na dzieci.

Jejku jak mnie brzuch boli ahh...

Dziewczyny wszyscy mi co chwile zycza corki, przez co moja podswiadomosc wpycha mi sny, ze jestem na.isg i ze syn. A wcale o tym nie mysle...a sny sa tak realistyczne ze masakra :/

Chcialabym nie miec tych snow, choc moze mnie przugotuja ehh nienormalna jestem :-P

Tilli 4,5 kg mowisz ??nie jest zle :-) zreszta moze faktycznie taka Twoja uroda . Zreszta Ty szybko gubisz te kg.
A ja niby malo w ciazy tyje, za to pozniej nadrabiam z nawiazka i co ? Zgubic nie moge :-(
Choc teraz juz powiedzialam mojemu ze jak dziecie bedzie grzeczne to ja niedlugo po porodzie jak tylko bede mogla smigam na silownie i rolki. Kocham rolki czemu ja na to wczesniej nie wpadlam ??
kiedys godzinami na rolkach jezdzilam... Wiem moje biodra, ale bez ruchu nie schudne i im wiecej bede cwiczyc tym beda silniejsze moje miesnie i moze to zmniejszy bol bioder..tak to dziala paradoksalnoe...ale musze jednoczesnie uwazac bo moje biodra nadaja sie na wymiane na sztuczne, a na to jestem za mloda.. Choc w pl by mi juz wymienili.

Milego wieczoru, ja ide konczyc 2 czesc greya i juz mam 3 wiec moze jeszcze dzis zaczne.

Jak fajnie jest poczytac cos co nie jest zwiazane z dziecmi hehe :-P
Bo ostaynimi czasy to sluze, plodnosci, owulacje dzieci, itd itp... Hehe

reklama
tili super zdjęcie :-) mój ostatnio założył szalik,rękawiczki i majtki i powiedział że tak chce iść na podwórko :-D :-)

może potrwa to tylko kilka tygodni a potem Ci ulży...skoro nie tolerujesz laktozy to teraz tymbardziej nic nie jedz...więcej błonnika...

kasoku​ a ilu dniowy miałaś wtedy cykl ? wyszedł Ci tak szybko bo beta była bardzo wysoka,a jaki test użyłaś 10 czy 25 ?

anabelko ja mam (od kiedy gin mi monitoring i pregnyl i lutke dawal)cykle 26 dniowe, czyli mje standardy, zawsze robiłam tak,ze w 18 dc zaczynałam brac luteione do 24 dc a potem odstawialam i 26 dnia @. W tym ostatnim cyklu 12 dc miałam zapłodnienie a 21dc zaczynałam testować, bo jak zwykle chciałam odstawić lutke 24 dc, ale,ze cien cienia wyszedł 21 dc to powtorzylam 24 dc i już był widoczny bladzioch, wiec lutke kontynuowałam.

testy uzywalam strumieniowe bobo test z apteki ,one chyba sa 10, ale nie wychodzily, a płytkowe tez z apteki 25 firmy amil wyszly szybciutko.

Ostatnia edycja:
Tili a ten test wyszedł Ci wyraźny bo nie pamietam czy wstawialas zdjecie :zawstydzona/y: wiesz pytam z ciekawości :-p

specjalnie dla ciebie odnalazlam zdjecie :-D DSCF7310.jpg to byl ten z 9dpo;-)

Załączniki

• DSCF7310.jpg
    DSCF7310.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 56
tili ale masz wesołe dzieciaczki!

no właśnie, ja też tego zdjęcia nie kojarzę, oj, nu nu zakamuflowałaś przed nami to zdjęcie??? :-D

wstawiałaś zdjęcie testu ale takie z króliczkiem zrobionym przez Olivcię.

akuku kurcze, rolki, fajna sprawa, kilka razy jeździłam na rolkach, hmm, ciekawe gdzie są moje rolki :confused: :-D

aktualnie czytam właśnie 3 część Greya ale jakoś mnie nie porwała, 2 była lepsza, no nie wiem, może się jeszcze rozkręci. we'll see.

kasoku nie porównuj tej ciąży do poprzedniej bo każda ciąża jest inna, jejciu szkoda mi Ciebie, że się tak źle czujesz ale z drugiest strony, przecież to właśnie był Twój cel, być w ciąży i mieć drugie dzieciątko! tak więc, głowa do góry, wkrótce nieprzyjemne objawy znikną i będzie lepiej!

reklama
Karola oby, bo wlasnie tramwaj mnie przejechal i to dwa razy :-Dwiem, wiem to był mój cel ciesze przeogromnie, ale cholercia nie daje rady pod wieczor i rano, chyba nos mi się tez uaktywnia, ja pitole:-D. Jeszcze żeby mnie zmuliło i to zwrocila, a tu nie tu mi medzi i medzi i...g...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry