reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ejjjj dziolchy ja ten test wlasnie odnalqzlam tutaj hehe chyba 20 marca cY cos kolo tego a wy bylyscie pierwsze ktrore gratulowaly :D Karola ty jesCze do mnie pisalas wdech wydech lol z kroliczkiem byl ten nastepny z ranka ;)

reklama
Kochane jestem. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu siostra (chrzestna małego) przyjechała na chwile. Udało jej sie załatwić opiekę do małego. Potem po 21 zjawiła sie moja psiepsióła( ale ona miała tak późno być bo miała dzisiaj monitoring). Generalnie nie było dzieci ale jakoś się tak potoczyło że mi nerwy troche przeszły :)

Anabelko- ja zawsze mierze tempke a potem wstaje do wc o 7:10. Jak coś to napisze rano :) Trzyamam kciuki za nas z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kochana jesteś ,żę zrobisz to ze mną :-):-p

Tili masz rację pokazywalas testa ,nawet znalazłam stronke na której on jest 866 :-D tylko ze ja chyba to przegapilam bo go naprawdę nie pamietam :zawstydzona/y: starość nie radość ...

Emalko to jutro będziecie testowac z Anabelka ?

Tilli ja pamietam ten tescik :-) wtedy mi juz lezki polecialy :-P oczywiscie ze szczescia, Twojego szczescia :-)

Emalia donlbrze ktos sie jednak pojawil :-)

Trzymam kciuki za jutro :-)

Anabelko za Ciebie rowniez.

Skonczylam czutac druga czesc...:-)

Dziewczyny jestem cala wysyfiona, no na udzie syf bolacy, na doopie syf bolacy i czolo wysypane... Nawet na brzuchu jakies krosty zobaczylam no masakra, co sie ze mna dzieje :-(

emalia nie siknęłam na test bo z wrażenia wysikałam się do wc :-D :-)
jak zobaczyłam temperaturę to usiadłam na wc i siku poszło do rur hehe

Moja temperatura powinna dziś opadać...odkąd mierzę temperaturę przy staraniach o 2 dziecko w 9dni po skoku zaczyna opadać a dzisiaj skok :-)

foto

vicu3r.jpg

kurde tak by się chciało mieć nadzieję,cyce bolą jeszcze bardziej,mój zachwycony ich większym rozmiarem :-)

Emalko - kochana, powtarzasz jutro? jak dla mnie ten test to zaden wyznacznik bo u Ciebie to dopiero 8dpo wiec absolutnie nie biore go pod uwage;-)

ciesze sie, ze jednak troszke osob przyszlo:tak: zrelaksowalas sie troszke:tak:

Edyta:-p spoko, przeciez wiadomo, ze nie ukrylabym przed wami niczego:-D

szkoda ze w opcjach nie ma czegos takiego ze wpisuje sie wybrana strone i hop juz jestes:angry: trzeba przewijac i przewijac...:confused2:

Akuku - a pamietasz jak mowilam, ze mnie tez wysyfilo i nie poznaje siebie????? teraz jest niebo lepiej wiec u Ciebie to zdecydowanie hormonki;-) zaraz powinno minac, przejdzie razem z mdlosciami:tak:

no i chcialam powiedziec ze od dzisiaj wieczora zabieram sie za cwiczenia dla kobiet w ciazy, znalazlam fajna serie na 2 trymestr, 30 min dziennie, jednego dnia troszke mocniejsze, drugiego troszke lzejsze... nie moge sie zapedzic w kozi rog
jezeli juz mam tyc bo taka moja natura to nie chce przynajmniej wyjsc z kondycji i zminimalizowac to przybieranie na wadze
ciesze sie ze niedlugo ta moja praca sie skonczy bo bede miala wiecej mozliwosci ruchu:tak:

Ostatnia edycja:
Hej

Tili jest możliwość wpisania strony,na dole po lewej stronie masz coś takiego jak strona kliknij na to i wpisz stronke ktora chcesz :-)

Emalko jak dla mnie wynik tez nie jest miarodajny ,tym bardziej ze nie każdej wychodzi tak szybko test.

Anabelko nie ladnie,nie ladnie ,nasikalas do wc zamiast na testa :-p

A u mnie @ trwała dwa dni a dzisiaj juz czysto,nawet plamien nie mam ,(narazie tfu,tfu ):szok:

reklama
Emalia jak dla mnie tez za wczesnie na tescik wiec czekamy dalej :-)

Anabelko ahh to co jutro testujesz ??

Tilli daj stronke z cwiczeniami dla ciezarnych :-)
No mam nadzieje ze syfki mina, bo normalnie na tylku usiasc nie moge bo mnie ten syfek boli hehe.

Bylismy na car bootsie i kupilismy namiot samorozkladajacy sie za cale 3f hehe :-P jeszcze.jeden musimy taki kupic :-)

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry