on w sumie sporo rzeczy może robić, może pracować jako kasjer (kilka lat siedział na kasie na stacji paliw), może jeździć ciężarówką bo ma prawko, może pracować w jakimś magazynie bo ma uprawnienia na wózki widłowe, może pracować jako instruktor nauki jazdy na osobówki i na ciężarówki. Wybór jest spory więc aż dziwne, że nigdzie nie ma pracy dla niego
no to nieźle Cię mężulek urządził z tym odświeżaczem, no chłopy takie są, czasami chcą dobrze a wychodzi zupełnie odwrotnie. U nas też kocury sikają, nasza Rufi jest wysterylizowana, psa nie mamy więc te mendy przychodzą i nam się wydzierają pod oknami i co gorsza obsikują co popadnie. Nasza się denerwuje bo się boi tych kocurów i z tego stresu co trochę ma zapalenie pęcherza i ja co miesiąc zostawiam 120-130 zł u veta

Ja kupiłam na allegro Akyszek w sprayu (odstraszacz dla kotów) i psikam co popadnie żeby odstraszyć te kocury. A w domu psikam dywany i tam gdzie przebywa Rufi feromonami Feliway żeby była spokojniejsza.
anabelka cycuchy Cię bolą powiadasz... moim zdaniem do dobry objaw!
akuku 2 cm szczęścia, bosko to brzmi!!!
wow, Lazurowe Wybrzeże, zazdroszczę... a Chorwacje polecam z całego serca, jest boska, kocham ten kraj!!! chciałabym tam kiedyś zamieszkać
edyta Ty się nie martw, sama nie zostaniesz, a ja? ja tak szybko nie zajdę w ciążę, więc wiesz, będziemy się wspierać na placu boju!
emalia wow, jaka tempka! kurcze, jak to nikt nie przyjedzie? pewnie się naszykowałaś, nastawilaś psychicznie a tu taki klops! przykro mi...
kasoku ano uroki ciąży, jak doskwierają Ci jakieś objawy ciążowe to sobie powtarzaj, tak długo się starałam, walczyłam to teraz wszystko zniosę z uśmiechem!