reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzięki dziewczyny. Dzisiaj nie mam nastroju. Miała byc imprezka urodzinowa a nik nie przyjedzie. Wczoraj już się uryczałam. Ehhhhh
Byłam dzisiaj w rossmanie i dokupiłam jeden test strumieniowy. Nie wiem czy juz jutro sie nie skusze, ale to zależy od tempki.

Sorki że nie odpisuje ale nie mam weny.
Ide tylko torta skończe synkowi.

nie rób jeszcze testu,nawet jeśli się udało to test nie wykryje jeszcze czekaj do granicy planowanego testowania :-)

a dlaczego nikt nie przyjdzie... ?

reklama
Anabelko często jest tak ze w danym cyklu sie nie nastawiamy a tu bach...i ciaza ,jeśli koleżanka zauważyła większe czyczki to kto wie ,moze coś z tego bedzie...:-)

Ja chyba w tym cyklu spróbuje przytulac sie w dni plodne i zobaczymy co bedzie ,a jak nic nie wyjdzie to moze kupie castangusa ...jeszcze zobaczę .

Karola
moze usiadz z nim i spytaj sie go jak dokladnie tej pracy szuka??a w jakiej branzy jesli moge sie spytac?

on w sumie sporo rzeczy może robić, może pracować jako kasjer (kilka lat siedział na kasie na stacji paliw), może jeździć ciężarówką bo ma prawko, może pracować w jakimś magazynie bo ma uprawnienia na wózki widłowe, może pracować jako instruktor nauki jazdy na osobówki i na ciężarówki. Wybór jest spory więc aż dziwne, że nigdzie nie ma pracy dla niego :baffled:

no to nieźle Cię mężulek urządził z tym odświeżaczem, no chłopy takie są, czasami chcą dobrze a wychodzi zupełnie odwrotnie. U nas też kocury sikają, nasza Rufi jest wysterylizowana, psa nie mamy więc te mendy przychodzą i nam się wydzierają pod oknami i co gorsza obsikują co popadnie. Nasza się denerwuje bo się boi tych kocurów i z tego stresu co trochę ma zapalenie pęcherza i ja co miesiąc zostawiam 120-130 zł u veta :baffled: Ja kupiłam na allegro Akyszek w sprayu (odstraszacz dla kotów) i psikam co popadnie żeby odstraszyć te kocury. A w domu psikam dywany i tam gdzie przebywa Rufi feromonami Feliway żeby była spokojniejsza.

anabelka cycuchy Cię bolą powiadasz... moim zdaniem do dobry objaw!

akuku 2 cm szczęścia, bosko to brzmi!!!

wow, Lazurowe Wybrzeże, zazdroszczę... a Chorwacje polecam z całego serca, jest boska, kocham ten kraj!!! chciałabym tam kiedyś zamieszkać :-D

edyta Ty się nie martw, sama nie zostaniesz, a ja? ja tak szybko nie zajdę w ciążę, więc wiesz, będziemy się wspierać na placu boju!

emalia wow, jaka tempka! kurcze, jak to nikt nie przyjedzie? pewnie się naszykowałaś, nastawilaś psychicznie a tu taki klops! przykro mi...

kasoku ano uroki ciąży, jak doskwierają Ci jakieś objawy ciążowe to sobie powtarzaj, tak długo się starałam, walczyłam to teraz wszystko zniosę z uśmiechem! :tak:

Ostatnia edycja:
Anabelko często jest tak ze w danym cyklu sie nie nastawiamy a tu bach...i ciaza ,jeśli koleżanka zauważyła większe czyczki to kto wie ,moze coś z tego bedzie...:-)

Ja chyba w tym cyklu spróbuje przytulac sie w dni plodne i zobaczymy co bedzie ,a jak nic nie wyjdzie to moze kupie castangusa ...jeszcze zobaczę .

mam taką cichą nadzieję :-)

uuu Edytko - powazna zmiana decyzji:-D:-D:-D

Anabelko - jeszcze 6 dni mowisz tak?

Emilko - poczekaj przynajmniej do tych 9dpo :)

kurde najdłuższych 6 dni :rofl2:

on w sumie sporo rzeczy może robić, może pracować jako kasjer (kilka lat siedział na kasie na stacji paliw), może jeździć ciężarówką bo ma prawko, może pracować w jakimś magazynie bo ma uprawnienia na wózki widłowe, może pracować jako instruktor nauki jazdy na osobówki i na ciężarówki. Wybór jest spory więc aż dziwne, że nigdzie nie ma pracy dla niego :baffled:

no to nieźle Cię mężulek urządził z tym odświeżaczem, no chłopy takie są, czasami chcą dobrze a wychodzi zupełnie odwrotnie. U nas też kocury sikają, nasza Rufi jest wysterylizowana, psa nie mamy więc te mendy przychodzą i nam się wydzierają pod oknami i co gorsza obsikują co popadnie. Nasza się denerwuje bo się boi tych kocurów i z tego stresu co trochę ma zapalenie pęcherza i ja co miesiąc zostawiam 120-130 zł u veta :baffled: Ja kupiłam na allegro Akyszek w sprayu (odstraszacz dla kotów) i psikam co popadnie żeby odstraszyć te kocury. A w domu psikam dywany i tam gdzie przebywa Rufi feromonami Feliway żeby była spokojniejsza.

anabelka cycuchy Cię bolą powiadasz... moim zdaniem do dobry objaw!

akuku 2 cm szczęścia, bosko to brzmi!!!

wow, Lazurowe Wybrzeże, zazdroszczę... a Chorwacje polecam z całego serca, jest boska, kocham ten kraj!!! chciałabym tam kiedyś zamieszkać :-D

edyta Ty się nie martw, sama nie zostaniesz, a ja? ja tak szybko nie zajdę w ciążę, więc wiesz, będziemy się wspierać na placu boju!

emalia wow, jaka tempka! kurcze, jak to nikt nie przyjedzie? pewnie się naszykowałaś, nastawilaś psychicznie a tu taki klops! przykro mi...

kasoku ano uroki ciąży, jak doskwierają Ci jakieś objawy ciążowe to sobie powtarzaj, tak długo się starałam, walczyłam to teraz wszystko zniosę z uśmiechem! :tak:

bolą jak diabli,większe staniki musiałam kupić bo mi się cyce wylewały i musiałam ciągle poprawiać :-)

kasoku jeśli pojawiły się mdłości i zaczęły boleć piersi to bardzo dobry znak bo to oznacza że wszystko jest dobrze,spróbuj z bananami,sucharkami na zgagę migdały...polecał mi to mój gastrolog,a mam dobrego gastrologa ;-) Rymarczyk z Rudy Śl ;-)

karola to może w wielu miejscach pracować,dziwne że jeszcze nic nie znalazł

Ostatnia edycja:
Karola ja to myślę ze jak będziesz miała monit. To i w tym cyklu zaskoczysz...
A maz nie myślał aby szkolić kierowców będąc samozatrudnionym ? Myślę ze gdyby zrobił ciekawa reklamę to by mial co robic :-)

Wiecie co ja jak ja, ale Janek już rozumie i nie ma przy kim zdmuchnąć świeczki. Mój ojciec tylko na chwile babcie przywiózł. Moja mama wczoraj sie pośliznęła i zerwał mięsień udowy. Moja siostra w piątek wyszła z dzieckiem ze szpitala. Koleżanka ma w dupie, kolejna ma lekarza przed 20-tą. A szkoda gadać. Mam ich w d......
Może któraś ma ochotę wpaść na torta i grilla ?

Z tego wszystkiego to i tak se jutro sikne. A co mi tam. Jutro 8 dpo. Wszystko mi jedno. I tak mam zapas testów :) I tak nie licze na cud.

No to posmęciła. Dzięki że mogłam się wygadać :*

A maz nie myślał aby szkolić kierowców będąc samozatrudnionym ? Myślę ze gdyby zrobił ciekawa reklamę to by mial co robic :-)

na naszym terenie nie ma szans by się utrzymał... Mieszkamy 17 km od miasta gdzie jest WORD i gdzie jest więcej "elek" niż mieszkańców, hehe. Szkół jazdy w bród! Brat mojej mamy jest właścicielem największej szkoły jazdy w mieście, ma ok 6 autokarów, 6 ciężarówek, busy, TIRa, 10 samochodów osobowych, 5 motorów, quady, własny plac manewrowy, kilka sal wykładowych, no generalnie full wypas, a teraz sam musi zaciskać pasa bo jest jakiś cholerny zastój, Marcin pracował u mojego wujka jako instruktor, przez pół roku pracował po 12 godzin, codziennie, 6 dni w tygodniu, a teraz jest taka kicha, że wujek musiał zwolnić 6 instruktorów, którzy pracowali u niego od wielu lat i musiał wziąć 200 tys kredytu by porobić wszystkie płatności związane z prowadzeniem firmy i by mieć na wypłatę dla pracowników :szok:

miejmy nadzieję, że w wakacje się coś ruszy i będą jakieś godziny dla Marcina.

emalia ja chętnie wpadnę, tylko skończę robić moje ciasto truskawkowe!!!

no to kicha z tymi gośćmi, no ale czasami tak się zdarza, że się wszystko pieprzy...

Ostatnia edycja:
reklama
Emilko - no to nieladnie ze trony znajomych i rodziny, tzn rozumiem jak wychodza wazne sprawy albo wypadek.. ale co to znaczy, ze ktos ma w dupie.. urodziny dziecka??
wiadomo przeciez ze dla naszych maluchow urodziny to dzien na ktory czekaja caaaaly rok!
ehh:no:

Kasoku
- no to ladnie Cie objawy dopadly;-) to dobrze! znaczy,ze malenstwo dobrze sie zahaczylo i rosnie w sile:-D

Karola - hmm .. no to faktycznie nieciekawie:baffled: mam nadzieje, ze szybko cos znajdzie

a co do kotow.. no my wykastrowalismy i spokoj z naszym przynajmniej
ale te podworkowe chodza i psikaja gdzie popadnie:dry:

no i dzisiaj sie zalamalam.. na wadze +4.5kg :zawstydzona/y: jak?? powtarzam jak???:-(
dbam o to co jem, staram sie zdrowo a rosne jak szalona:-(
bedzie jak byk +20 kg na koniec.. ponownie..
moze taka moja uroda? :-( klops jeden...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry