anabelka
Fanka BB :)
a uwierzycie w te historyjki że dziewczyny dopiero w dniu porodu się dowiadywały że są w ciąży ?
:-) i to nawet bliźniaki bywały (ale to w tv widziałam jedynie)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anabelko no ja sie martwilam ze Alex bedzie duzy hehe a mial 3400 wiec norma :-) a Viki 3250 a brzuch mialam mniejszy I myslalam ze bedzie jeszcze mniejszy.
Jejku dziewczyny naczytalam sie o tej przepuklinie pepowinowej...wiecej czytac nie bede bo sie niepotrzebnie stresuje :/:/
Mam nadzieje ze sie wchlonie I za 2 tyg. Dowiem sie ze jest wszystko w pozadeczku.
a uwierzycie w te historyjki że dziewczyny dopiero w dniu porodu się dowiadywały że są w ciąży ?:-) i to nawet bliźniaki bywały (ale to w tv widziałam jedynie)