reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kochana Ty nie obiecuj mi , bo ja nie jestem w stanie Cie skontrolowac, ale obiecaj to sobie.
Mnie mozesz oszukac ale samej siebie nie.
Ja Ci mowie ze dasz rade i mala posiedzi w brzusiu do konca, ale na wszelki wypadek oszczedzaj sie teraz.
Ps. Sciagam z Ciebie cala.energie ;-) bo mi jej brakuje... Czuje jak we mnie wchodzi a Ty juz mam nadzieje lezysz i nie nasz sily palcem ruszyc :-P
Szkoda ze blizej nie mieszkam bo bym Twoje dzieciorki wziela na plac czy na basen.
Ba skorzystala bym z Twojego ogrodu (ktorego mi tak bardzo brakuje) mialabym dzieci i co wazniejsze Ciebie pod kontrola. Heehe
wiesz moze faktycznie bylo by lepiej jakbys byla w szpitalu, jedzenie podnosza pod nos, lozko sciela , zmieniaja posciel a Ty lezysz i pachniesz.

Tak swoja droga m na dniach jedzie po auto do bracknell, myslalam zeby z nim jechac i was odwiedzic ale mowie Ty potrzebujesz odpoczynku, a najmniej gosci w tym momencie.

reklama
Wlasnie wrocilismy z dziecmi z basenu ja padam a dzieci?? Jeszcze pewnie ze 3 godziny by poszaleli albo na rowery hehe.
Dodam ze na placu tez byli 3 godz.
Ojj chcialabym miec type energii.

A Alex potrafi juz nurkowac, dlugo wstrzymuje powietrze i plynie pod woda. nie bede mowic jaka dumna jestem bo wiecie :-)

niektóre dzieci w ogóle nie boją się wody,mój jak pierwszy raz był w dużym basenie odrazu włożył głowę pod wodę,teraz okulary zakłada i też wkłada głowę pod wodę :-) myślałam by za jakieś 2 lata zapisać go gdzieś na lekcje nauki pływania :-)
Mój właśnie zasnął tzn moi,bo oboje poszli już spać :-) ja jeszcze muszę ogarnąć kuchnię,trochę pokój i pod prysznic,potem też spać :-)

Anabelka moj Alex trochd strachliwy, ale w tym roku chyba te fale na plazy go troche przyzwyczaily heh. Choc na zjezdzalniach juz jakis czas zjezdza.
No my chcemy Alexa zapisac na zajecia plywania ze szkoly. I bedzie jezdzil autokarem z innymi dziecmi.
My mamy karnet miesieczny i moze tez chodzic na basen w weekendy na nauke plywania w ramach karnstu wiec pewnie pochodzimy :-)

to dlaczego ja widzę 19 tydzień ?
ja nie wiem kiedy zacznę kompletować wyprawkę,chyba tak jak ostatnio po 26 tygodniu
ja panikara jestem :-) szwagierka plamiła na początku i była na tabletkach podtrzymujących a już wózek miała,wanienkę i jakieś ubranka :-) ja osrana bym była,ale do sklepu z wózkami chętnie wchodzę by zobaczyć co jest na czasie i za ile :-)

Ostatnia edycja:
Anabelko widzisz 18 t na suwaczku, ale 18+to juz 19 tydz.

Ja dla Alexa mialam duzo rzeczy zanim w ciaze zaszlam hahaha...ale ja to za grosze pokupowalam a wiedzialam ze ciaza bedzie I dziecko bedzie.
Z Vikim jak zaszlam w ciaze to mialam niemal wszystko po Alexie ale wiadomo troche podokupywalam, mysle ze w 20 tyg. Mialam wszystko.
A teraz dla niemowlaka nid kupilam jeszcze nic.
Ja nie wierze w zabobony zadne ;-) ja sobie mowie ze wszystko bedzie dobrze I tak ka byc.

reklama
Hej dziewczyny

Moj tez z woda to jak z bratem:-D ale my z nim na basen zaczelismy chodzic jak skonczył juz 4 miesiace:tak::rofl2: nadal plywa w rekawkach ale bede chciala chlopakow zapisac weekendami na basen na karnet i ja z mala bede odpoczywala a chlopaki poplywaja:)

Akuku za niedlugo polowa :tak:a ja we wtorek zaczne 30 tydzien:tak::-)

Zastanawiam sie co tu dzisiaj robic:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry