reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko widzisz 18 t na suwaczku, ale 18+to juz 19 tydz.

Ja dla Alexa mialam duzo rzeczy zanim w ciaze zaszlam hahaha...ale ja to za grosze pokupowalam a wiedzialam ze ciaza bedzie I dziecko bedzie.
Z Vikim jak zaszlam w ciaze to mialam niemal wszystko po Alexie ale wiadomo troche podokupywalam, mysle ze w 20 tyg. Mialam wszystko.
A teraz dla niemowlaka nid kupilam jeszcze nic.
Ja nie wierze w zabobony zadne ;-) ja sobie mowie ze wszystko bedzie dobrze I tak ka byc.

z tygodniami jest jak z urodzinami,skończone się liczą
ja jestem w 5t1d więc to 5 tydzień bo po skończonym tygodniu się liczy przecież kolejny a nie na początku ;-)

ja w zabobony też nie wierzę a nie kupuje bo wszystko może się zdarzyć więc wolę poczekać,jestem dopiero w 5 tygodniu więc hmm życie mnie tak doświadczyło a nie inaczej więc obawiam się kolejnego poronienia.To się nazywa czarnowidztwo haha :-) a zabobon to nie noszenie paska haha patrzenie w wizjer,obcinanie włosów hehe ciekawe kto w to wierzy,chociaż jak kiedyś komuś mówiłam o tym to powiedział "a dziecko znajomej było owinięte pępowiną" haha "ale ona nosiła pasek w ciąży"

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski, te suwaczki jakieś mega przyśpieszenie mają:szok:. Dziś powtórzyłam test, no i wydawało mi się że hormon nie rośnie. Spanikowana nawrzeszczałam na M. Ale chyba jest w porządku, co? Pierwszy jest ze środy (dzień przed @) a drugi jest z dziś.
Za jakąś godzinę będę dzwonić do lekarza by się umówić na wizytę. Trzymajcie nadal kciuki!

Zobacz załącznik 577703 DSC_0440.jpg

Załączniki

• DSC_0440.jpg
    DSC_0440.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 52
wiem, wiem. Ale teraz jestem choć trochę spokojniejsza. Gdybym mogła na betę maszerować tu gdzie mieszkam to już bym miała zrobioną (czeka się 7 dni!!!, wysyłają gdzieś tam, rozumiecie to?). A najbliżej mam 25 km od domu, nie mam auta przy sobie i tak se to porównałam test.

Krowka spokojnie testow nie porownoj najlepiej bete sprawdzic czy przyrasta:tak:

anabelka jesli o liczenie tygodni chodzi to jesli masz skonczony 5 tydz czyli 5+1 dzien to juz ci sie liczy 6 tydzien...
tak jak u mnie mam 28+3 to jestem w 29 tygodniu :) zawsze mi tak licza i na wizytach tak samo...

domi slicznosci i zazdroszczę córeczki,ale pokaz nam jeszcze zalegly brzuszek, na pewno zrobilas zdjecie.
krowko beta przyrasta co 48 h ja tez tak miałam na początku dlatego poszlam na bete, ale spoko loko wszystko ok,
anabelko akuku ma racje, ja niby mam 14 tc i 2 d a jestem w 15 tc :tak:
a u mnie nic ciekawego szykuje się do wyjazdu powoli, piore, prasuje, cos sprzątam, wkurzona jestem na upaly które znowu mnie nawiedzily, bo z mojej pięknej dywanowej trawy już klepisko zostało :wściekła/y:i jakos leci, buziakuje.

Ostatnia edycja:
reklama
wiem, wiem. Ale teraz jestem choć trochę spokojniejsza. Gdybym mogła na betę maszerować tu gdzie mieszkam to już bym miała zrobioną (czeka się 7 dni!!!, wysyłają gdzieś tam, rozumiecie to?). A najbliżej mam 25 km od domu, nie mam auta przy sobie i tak se to porównałam test.

kurde zapomniałam że nie macie bety hcg
no ale już nic nie sprawdzaj,2 testy niech Ci wystarczą,ja ciągle myślę czy wszystko jest dobrze,uspokoję się jak zobaczę na własne oczy że jest ok,no czyli 27 sierpnia a do tego czasu hmm :confused:

Domi gratuluje malenstwa. slicznosci :-)

Anabelko mi tez gin mowil ze np. 18+ to skonczony 18 tydz. A zaczety 19. Wiec mam mowic ze 19...

domi slicznosci i zazdroszczę córeczki,ale pokaz nam jeszcze zalegly brzuszek, na pewno zrobilas zdjecie.
krowko beta przyrasta co 48 h ja tez tak miałam na początku dlatego poszlam na bete, ale spoko loko wszystko ok,
anabelko akuku ma racje, ja niby mam 14 tc i 2 d a jestem w 15 tc :tak:
a u mnie nic ciekawego szykuje się do wyjazdu powoli, piore, prasuje, cos sprzątam, wkurzona jestem na upaly które znowu mnie nawiedzily, bo z mojej pięknej dywanowej trawy już klepisko zostało :wściekła/y:i jakos leci, buziakuje.

to co dziewczyny rodzi się w 41 tygodniu ? skoro do przodu...nie czaje tego :-D
mi gdy byłam kilka razy w szpitalu pisali na kartach wypisowych zaokrąglając w dół,czyli np.jak byłam w szpitalu w 26t4d wpisali mi 26 tydzień ciąży,po porodzie wpisali poród w 41tc ale ja miałam cykl 37 dniowy i liczyli od ostatniej miesiączki

domi cudowna !!!!! :-):-):-):-):-)

kasoku widzę że już jesteś spokojna jeśli chodzi o ciążę :-) super że pozytywnie myślisz

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry