Anabelko widzisz 18 t na suwaczku, ale 18+to juz 19 tydz.
Ja dla Alexa mialam duzo rzeczy zanim w ciaze zaszlam hahaha...ale ja to za grosze pokupowalam a wiedzialam ze ciaza bedzie I dziecko bedzie.
Z Vikim jak zaszlam w ciaze to mialam niemal wszystko po Alexie ale wiadomo troche podokupywalam, mysle ze w 20 tyg. Mialam wszystko.
A teraz dla niemowlaka nid kupilam jeszcze nic.
Ja nie wierze w zabobony zadne ;-) ja sobie mowie ze wszystko bedzie dobrze I tak ka byc.
z tygodniami jest jak z urodzinami,skończone się liczą
ja jestem w 5t1d więc to 5 tydzień bo po skończonym tygodniu się liczy przecież kolejny a nie na początku ;-)
ja w zabobony też nie wierzę a nie kupuje bo wszystko może się zdarzyć więc wolę poczekać,jestem dopiero w 5 tygodniu więc hmm życie mnie tak doświadczyło a nie inaczej więc obawiam się kolejnego poronienia.To się nazywa czarnowidztwo haha :-) a zabobon to nie noszenie paska haha patrzenie w wizjer,obcinanie włosów hehe ciekawe kto w to wierzy,chociaż jak kiedyś komuś mówiłam o tym to powiedział "a dziecko znajomej było owinięte pępowiną" haha "ale ona nosiła pasek w ciąży"
Ostatnia edycja:
. Dziś powtórzyłam test, no i wydawało mi się że hormon nie rośnie. Spanikowana nawrzeszczałam na M. Ale chyba jest w porządku, co? Pierwszy jest ze środy (dzień przed @) a drugi jest z dziś.

i jakos leci, buziakuje.