reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurko wow to juz:szok::szok:

Wiecie co zastanawialam sie przy pierwszym porodzie ze dziewczyny jakos wymalowane poznokcie itp kiedy one maja czas i jak one to robia :confused: haha ale dzis wlkasnie ogarnelam siebie... paznokcie zrobione wlosy wkoncu wyprostowane, i nie mam kudlow tam gdzie wlasciwie nie powinno ich byc:-D:-Dhahaha teraz musze sie tak prowadzic do porodu:-D:-D

reklama
Kamilka brawo!!!! i tak trzymaj!
ja na porodowke wpadlam w pelnym makijazu i wyprostowanych na blaché wlosach(zgarneli mnie z ulicy tzn.wody zaczely mi odchodzic) lecz moj makijaz zostal na fartuchu poloznej.....a taka ladniusia wjechalam na porodowke...eh.....:-D

Kamilko ja szczerze nie pamietam kiedy paznokcie malowalam, wlosy prostowala czy makijaz jakis mialam hehe.
Ale w tej ciazy mam baardzo mocne paznokcie , nie lamia sie wcale musze wrecz przycinac bo za dlugie sie robia. Ale pomalowac bym mogla eh.

Mowilam ze maluch malo sie rusza ...ale chyba sie zbuntowal /a
Wczoraj o 1 w nocy mnie zbombardowal, dzisiaj caly dzien daje o sobie znac. Co prawda jeszcze nie jest to takie silne ale czuc dokladnie ze to to :-)

Miciurka jejku to juz na dniach. Juz za chwile juz za momencik.

Wiecie co moja bratowa urodzila 10 I do tej pory nawet z nia nie porozmawialam. Mama rozmawia z bratem I sie pyta jak Ola a brat mowi ze ona nie ma sily gadac itd... Ze kazdy dzwoni I ja wypytuje I pol godz. Z nia gada a ona zmeczona Itd.
A ja bym chciala jej chociaz pogratulowac.
Nie wiem moze jakis traumatyczny ten porod miala ze tak sie boi ze kazdy ja bedzie pytac.. Wiem ze ciezki byl bo wymioty w trakcie porodub skurcze to nie fajnie.
No ale chcialabym chociaz zapytac jak sie czuje I zapytac o malego. W koncu moj chrzesniak :-P
Dzisiaj juz nie dam za wygrana I przycisne brata zeby dal Ole do tel.
wczoraj az przez to spac nie moglam, myslalam czy ona jakiejs depresji poporodowej nie ma czy co.

pewnie tez ja na to inaczej patrze bo mieszkam w uk nie mam tu rodziny ani tylu znajomych wiec ja to sie ciesze jak ktos przyjdzie czy zadzwoni...
No I moje porody ciezkie az tak nie byly, albo ja tak pozytywnie na to patrze.

Tilli jak sie czujesz?? Lezysz?? no bo niech ja sie dowiem ze za jakies sprzatanie sie wzielas , normalnie lapki Ci polamie zeby unieruchomic!!!

Dziewczyny - standardowo jest rok na zaciazenie tak? no to do listopada jeszcze troszke zostalo:tak:

tili mnie już za dwa tygodnie minie równo rok :zawstydzona/y: :-(:-(:-(:-(

Karola- pamiętam, pamiętam. Dziękuję !!!:-) Jak myślisz, dosiądziesz się w tym cyklku?:tak::-);-)

krówka nie sądzę bym dosiadła się w tym cyklu...
za dużo szczęścia na raz by było, w tym cyklu dostałam od losu owulację w prezencie więc limit prezentów- niespodzianek został już wyczerpany ;-)

Ostatnia edycja:
ojejeu jejeu!!

krówko!!!!!!GRATULACJE!!!!! ależ się dzieje...rano jeszcze nic a zaglądam teraz a tu - wow!! sciskam internetowo!!!!!

tili
- czy dobrze wyczytałam ze masz łożysko przodujące?? ja tez! oczywiście nikt mi nic nie powiedział...."bo nie propagujemy polityki straszenia ciężarnych które jak slysza łożysko przodujące to już o niczym innym nie mysla" ...spoko...poszłam z koleżankami do knajpy na babski wieczór wchodzę do klopa a tam na majtkach krew...myslam ze zemdleje...pedem do szpitala taksowa przez cale miasto 23:00 godzina...a na badaniu pan doktor to z łozyka przodującego- nie mówił pani lekarz prowadzący ze się tak może zdazyc? a ja pobladlam i się pytam zjakiego lozyska? "przodujące boczne sasiadujace- podnosi się lekko i odsuwa od ujsca stad krwawienie- ale prpsze się oszczedzac- na razie poród naturalny niewykluczony ale musi się jeszcze podnieść"....nomm...myslalam ze tam zejde- afere zrobila swojej lekarce i poloznej taka ze masakra... kciuki za nasze lozyska - niech ida france do góry!

limonko-
kciuki za twoja szyjke- uważaj na siebie i odpoczywaj!

akuku ja tez wyczekuje wizyty tez mam za ok 2 tygodnie dopiero:P u mnie na wadze 3,8 kg do przodu...czyli schudłam w ciąży - paradoks

emalka- tule :( ale koniec jednego cyklu to początek kolejnego!! wiec zaciskam&&&&&&&&&7

kamilka..ja już dziś ci mowilam....ze ja to niby się nie mogę doczekać- ale włosy mi staja dęba ze tik tak tik tak czas leci..a ty tu z 10 dniami wyskakujesz??? oł noł!! mala się jeszcze ma czas przekopyrtnac- ja miałam np. niedawno tak- nocne usg w szpitalu Groch głowa w dól- na drugi dzień z samego rana usg w przychodni głowa w góre....one tam jeszcze niezle akrobacje wyczyniają te nasze bąbelki!

tez sram w gacie ze strachu przed ewentualna cesarka...nie chce strasznie żeby mnie cieli :(

Karola- ja ci wróze wrześniowe wejście do pociągu!!!- rezerwacje masz:)

anabelciu-
wiem ze wy do mnie nie macie..ja mam trochę do siebie...bo w tych najtrudniejszych chwilach bylsycie wszytkie tutaj ze man i się wspieralsymy a ja se potem poszlam ;/ nieładnie ;/

kasoku kochanie- udanego urlopu!!!!!! :)

miciurko- czekam na rozpakowanie!! :) ksieciunio wage ma przednia!! :) trzymam kcku za szczęśliwy finisz! no i myslta z tym imieniem myslta:P

u mnie dziś dzień takiej zgagi ze naprawdę się czuje jak smok wawelski ziejący ogniem nic nie chc epomoc..wygnalam meza po kefir wieczorem i chwilowa ulga ale cos już czuje ze za chwile zas to samo:(
buziaki dla was kochane moje :*

Witaj die, no nie powiem, ja sobie weszłam na październik i widziałam twoja sliczna sesje brzuszka, ale pomyslalam, co tam nie upomne się o nas, widocznie zapomniala i tyle :-(,
kurcze ale te suwaczki zapieprzaja do przodu, ja mam już 14 tc i jak już wam wspomniałam, waga idzie w gore :baffled:co mnie wcale nie cieszy, bo boje się,ze potem przyrostu nie zahamuje :-(. Lece do Turcji, miałam na Teneryfe, ale skonczylo się na Turcji, jestem pelna obaw ale zielone switalo dostałam:tak:, wiec chyba trza pozytywnie pomyslec:tak:od dwóch tygodni jestem non stop sama w domu, bo mój m ciagle ma dyżury skuli zbliżającego się urlopu, jutro idzie az do soboty, i teraz chialam pogadać ,a on spi, suoer ciagle sama jestem, szalu dostane :wściekła/y:do kogo mam gebe otworzyć????
anabelko a gdzie suwaczek ciazowy??????

Ostatnia edycja:
kas....nie zapomniałam...tyle ze tak to działa ze kilka dni nie pisałam....lenistwo spowodowalo z emi się nie chciało nadrabiać..i potem już z tych kilku dni zrobilo się kilka tygodni....potem miesięcy..wstyd mi było tutaj zagadywać :(
super- wypocznij i popływaj :)

Die kochana bo wiesz jak jie poczytasz to nienadrabiaj tylko idezwij sie I wkrec w temat. Ja bylam na urlopie ponad 2 tyg. Ja tez nie nadrabialam a pisze z dziewczynami dalej.
Zawsze idzie sie w temat wkrecic.

To trzymam kciuki by lozysko podskoczylo, ahh mogli mowic ze masz przodujace I ze mozesz przez to plamic, a tak to niepotrzebny stres mialas.

No to ladnie skoro tylko 3,5 kg na +
Ja nie wiem ile mam ale mowie mam wrazenie ze tylko brzusio rosnie a reszta nawet lekko zmalala. Tylko ze wagi nie mam wiec sie nie dowiem.
A tak swoja droga to z Vikim w ciazy skonczylam z ta smaa waga co zaszlam w ciaze. Bo przez pierwsze 4-5miesiecy bardzo schudlam jakies 9 kg.
Teraz tak ladnie nie jest, ale to moja ostatnia ciaza planowana hehe wiec mam zamiar po zabrac sie konkretnie za siebie.

Karola no wrzesien jest Twoj.

Kasoku nie martw sie, zobacz ja taka podroz w aucie przetrwalam..i to z takimi "atrakcjami" wiec glowa do gory I ciesz sie z wakacji.

Dobra ja zmykam spac bo dzis w dzien nie spalismy :-P

dobranoc.

reklama
Kamilko - lol :D ja wlosow prostowac nie musze, mam dosyc ukladne:sorry:
paznokci nie maluje bo nie lubie odchodzacego lakieru, strasznie mnie denerwuje:sorry:
makijaz - zadko kiedy, poza tym na porodowke dla mnie zbedny:sorry:

jedyne co pilnuje to czestego golenia ogolnego - a tam gdzie nie widze i nie dosiegalm - meza reka dosiega:-D

Smerfiku - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ja ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!! tego bzykanka:zawstydzona/y:

ja mam dalej zabronione - zero seksu , zero orgazmu i wiecie co?
ostatni mialam 'sen' pierwszy raz od boooze nie pamietam kiedy.. kiedy to sie obudzilam w trakcie i co??? nie dalo sie zatrzymac:szok::szok: lezalam chyba z godzine i balam sie co teraz????? brzuch mialam mega napiety - ruszyc sie nie moglam
ale co ja poradze na sny?????? tego nie kontroluje:no::no::-D

Die :* no mnie w 20 tyg poinformowano ze mam przodujace i totalnie zaslaniajace wyjscie malucha:baffled:
ale dalej duza szansa na podniesienie
no i dostalam zakazy wszelkiego rodzaju i powiadomiono o mozliwym zagrozeniu:baffled:
ale gdybym zobaczyla krew na majtkach chyba bym zeszla po scianie teraz:szok:
uwazaj na siebie bardzo i mam nadzieje, ze Ci sie do konca podniesie skoro juz rusza ku gorze!:tak:

taaaa, u mnie +10kg:zawstydzona/y: coz, pluc se w brode nie bede, jest jak jest i tyle;-) nie bede postu robic przeciez:baffled:
na wage staje zawsze w poniedzialki:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry