reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Anabelka- no, jakbym główną nagrodę wygrała hehe. Powiedz mi, na kiedy termin by Ci wypadł? Mi kalkulator podpowiada 26 kwietnia.
Basik- @ nie ma, jest nadzieja!

Ostatnia edycja:
Tili termin mam 5 listopada ale mala jest ciagle glowa do gory i nie chce sie obrucic jesli tak zostanie to 6 wrzesnia moze sie okazac ze wstepnie wystawi mi swistek na cc a ja nie chce:sad:

Tili ja rodzilam naturalnie i jak widzialam dziewczyny po cc to mi slabo bylo.. i boje sie potem rany tego gojenia bo ja mam troche cialka :no: i ostatnie co bym chciala to rodzic przez cc:-(:-( no ale jak mi mala numer wywinie to nic nie zrobie:no:

cesarka nie jest zła,na początku chodzi się lekko zgiętym bo to naturalny odruch ciała,ale przy nadmiarze tkanki tłuszczowej może się dłużej goić,u mnie poszło błyskawicznie hehe ale mojej koleżance długo się goiło

ale w takim tygodniu dziecko ma jeszcze sporo luzu,może się jeszcze odwrócić

krowko tak długo wpisywałam datę ostatniego okresu aż pojawił mi się faktyczny wiek ciąży czyli jeśli na piątek miałam termin okresu to liczę że jestem w 4 tygodniu i 6 dniu i wg wyliczeń które na końcu pokazały mi wiek ciąży taki jaki jest obecnie wypada mi termin na 17 kwietnia 2014
Tak samo liczyłam przy Kubie i wyszło mi wtedy chyba na 5 listopada,a wg usg wychodziło 7.11 i tak się urodził

Ostatnia edycja:
Ja mysle, ze Domi juz z pociagu wysiadla:-D:-p i smoczek wystarczy:-D:-D

Dziewczyny - standardowo jest rok na zaciazenie tak? no to do listopada jeszcze troszke zostalo:tak:

ale idzie nam ksiazkowo, srednio jedna na miesiac:-D

Sloneczko sie dawno nie odzywala:-( ciekawa jestem co u niej i jej 3 serduszek malutkich

kochana! odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny jestem w szoku naprwde dopiero co odkrylam ze moja sasiadka nede mna jest w ciazy:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D i co najlepsze ok 8 miesiac nie zauwazylam wczesniej bo ona tez grubasek a dzis juz piekna kulka z niej:-D:-D nie no ladnie juz widze mine naszej "kochanej" sasiadki Shmit:-D:-D hahaha padłam jak ja zobaczyłam :szok:

domi już nie ma w pociągu,jej bilet stracił ważność :-)

Dziewczyny jestem w szoku naprwde dopiero co odkrylam ze moja sasiadka nede mna jest w ciazy
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D i co najlepsze ok 8 miesiac nie zauwazylam wczesniej bo ona tez grubasek a dzis juz piekna kulka z niej:-D:-D nie no ladnie juz widze mine naszej "kochanej" sasiadki Shmit:-D:-D hahaha padłam jak ja zobaczyłam :szok:

to ja bym już chciała widzieć miny tych którym powiem o ciąży
:-) ale jeszcze czekam,mamy zamiar powiedzieć innym dopiero około 12 tygodnia,taki mały strach o to że coś się stanie ...odpukać !!!!!

Ostatnia edycja:
Krowko dupeczko moja moje gratuuulaaacje :-)
Wow , ale się na ciezarowki posypaly :D,
Emalia przykro mi,
Tili dobrze ,ze tak się to skonczylo i jesteś już w domu,
Basik razem z emalia glowka do góry będzie ciaza zobaczycie,
Edytko witaj, a gdzie bylas, ze podróż była 25 godzinna?????
Miciurko i jak tam???,
Domi dawaj zdjecvie jak już będziesz mogla.

a ja dzisiaj bylam u gina , dostałam zielone swiatlo na wczasy, na które wylatuje już za tydzień, mam torebke lekow i dawaj w ciepełko, tak poza tym to zla jestem bo od miesiąca 2 kg przytylam :wściekła/y:musze zrezygnować ze slodkosci. Pozdrawiam

reklama
Anabelko a czemu? W jakim sensie maja miec miny?? Zlym czy beda sie bardzo cieszyc? Bo jesli o moja sasiadke chodzi to ona akurat ma problemy niby z tym ze halasujemy:/ a tu na blok dojdzie 2 malych placzacych dzieci:D

Kasoku a gdzie lecisz?? Ja juz dziekuje za takie duze cieplo:/ juz na tym etapie starczy mi te 23 stopnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry