reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no potrzebny mi był kop w dupe....bo jak pare dni wypadłam z obiekgu tutaj- to potem nie dawałam rady androbic...nie wiedziałam co pisać..i się nie odzywalam..z paru dni zrobily się miesiące ;/ i mi wstyd :(

czas leci ....a pociąg się zapelnia:) naprawdę tak się ciesze dziewczny- będę zagladac ...choć ogolnie czasu mam już coraz mniej w ogole na forum:(

reklama
Edytko - super, ze wakacje sie udaly! i tak jak chcialas:tak:

i jak bedziesz miec te dodatkowe badania tutaj w UK?

Krowko - na razie nic poza antybiotykiem nie dali mi:dry: zakupilam sobie probiotyki, bede mic sok zurawinowy i sporo wody i mam nadzieje, ze sie nic takiego nie powtorzy, ja mam kamice nerkowa od dziecka, ale poprzednie ciaze byly bezproblemowe, na koniec tylko z Olivia organizm sam ciagnal do 4l wody dziennie - jak jakis slon.. chyba na wlasnie filtrowanie.. moze teraz Mloda mi za bardzo uciska na nerki i stad ta slaba filtracja ? nie wiem.. wielka niewiadoma:confused:

Krowko - nie mysl za duzo:-p ilu z nas wydawalo sie ze 'nic z tego' a tutaj niespodzianeczka?
ja trzymam bardzo mocno kciuki &&&&&
teraz wagoniki beda sie wymieniac
jedna rozpakowana - jedna dochodzi
Domi urodzila - miejsce dla Anabelki zrobila
zaraz Miciurka - wiec zapraszam nowa do pociagu:-D:-D

Die - hehe, witamy:-D pieknie wygladasz! no i ostatnia prosta:tak:

Limonko - dobrze, ze z szyjka juz lepiej!!!!!! dopiero po pobycie w szpitalu i rozmowach z dziewczynami dotarlo do mnie jak wazna jest dlugosc szyjki :tak: dbaj o siebie :)

Edytko czyli staracie sie od tego cyklu na powaznie?

Akuku - jak wizyta w szpitalu????

Dzięki dziewczyny za wiarę!!! Przydała się :-)

Oto jest, dzień przed terminem @, trzymajcie nadal kciuki bom posrana....

DSC_0439.jpg

Załączniki

• DSC_0439.jpg
    DSC_0439.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 80
Krowko no pozytyw jak nic !!!
2 ciezaroweczki w jednym miesiacu tego jeszcze nie bylo chyba.
Karola teraz kolej na Ciebie.

Tilli a dziekuje, wszystko dobrze, Alex ma zdrowe oczka.
Tzn. na tych najmniejszych literkach pomylil U z V i T z H
Ale Ona powiedziala ze juz sie za bardzo rozpraszal. Bo on to jak jakas gre na czas traktowal i sie smial hehehe.

Tak wiec o tyle dobrze.

Ja za rowne 2 tyg. Mam usg i juz sie doczekac nie moge... Jej jak ja mam 2 tyg. Wytrzymac. Ale od wtorku juz zleci. Dzieci do szkoly i przedszkola i hop siup bedzie kolejny tydzien.

Brzuch mi rosnie ale chyba tylko bdzuch, wagi nie mam wie, nawet nie wiem ile wazylam jak zaszlam, no nic slodyczy prawie nie jem zeby zbytnio nie utyc hehe, staram sie zdrowo odzywiac, ale ostatnio mam etap na zupki chinskie badz gorace kubki itd.

Dobra zmykam z dziecmi na plac zabaw puki nie pada i mam sily.

Coraz fajniej sie robi:)

Miciurka jakos na dniach chyba powinna rodzic? A moze to juz?

Powiem wam ze ja bym chciala juz z 10 dni do terminu... bo jeszcze teraz ciaza fajnie wyglada ale te 2 ostatnie miesiace juz jest mordega:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry