Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po prostu swietnie
tylko raz się spotkałam z takim lekarzem-psychiatrą Kuby.Zbadał mnie,w środku i jest ok,usg nie robił bo powiedział że jest za wcześnie i na wiele sobie nie popatrzę,zaprosił mnie na za 2 tygodnie.Przypomniał o tak ważnym kwasie foliowym,o unikaniu surowego wszelkiego mięsa-salami podobno też nie wolno,ryb wędzonych no i surowych jajek nie wolno jeść.Zapytał jak żaden inny o operacje o moje przebyte choroby,alergie
i wszystko zapisał.No i kazał myśleć pozytywnie,powiedział że poronienia po potwierdzonej ciąży nie pojawiają się tak często jak te przed zagnieżdżeniem,podobno co 2-3 zapłodniona komórka nie zagnieżdża się...Normalnie lekarz super,za 2 tygodnie jeszcze jakieś pobieranie krwi.no witamy na pokładzie die :-) mapy potrzebowałaś by do Nas trafić co hehe :-)

Dziewczyny byłam dzisiaj u tego ginekologa do którego ostatnio się nie dostałam,człowiek normalnie szok,po każdą pacjentkę wychodził przed gabinet i zapraszał,na do widzenia podawał rękętylko raz się spotkałam z takim lekarzem-psychiatrą Kuby.Z