reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no z tego co wychodzi po Twoim tescie to lada moment:-D:-D

Miciurko??? co u Ciebie?? jak sie trzymacie????

Emalia.. nie wiem co powiedziec:-( tak mi przykro.. ja wiem ile razy mozna mowic 'nastepnym razem'
prawda?? jak sobie radzisz..? jak sie czujesz??

reklama
Tili termin mam 5 listopada ale mala jest ciagle glowa do gory i nie chce sie obrucic jesli tak zostanie to 6 wrzesnia moze sie okazac ze wstepnie wystawi mi swistek na cc a ja nie chce:sad:

Tili ja rodzilam naturalnie i jak widzialam dziewczyny po cc to mi slabo bylo.. i boje sie potem rany tego gojenia bo ja mam troche cialka :no: i ostatnie co bym chciala to rodzic przez cc:-(:-( no ale jak mi mala numer wywinie to nic nie zrobie:no:

Dzięki dziewczyny za wiarę!!! Przydała się :-)

Oto jest, dzień przed terminem @, trzymajcie nadal kciuki bom posrana....

Zobacz załącznik 577431

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! krówka!!!!!!!!!!!!!!!! aleeeeeeeeeeee czaaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!

super super super!!!!!!!!

o ja pierdziele!!!! dwie ciężarówki w jednym miesiącu!!!! sierpień jest bardzo szczęśliwy jak widać!!!!

czytałaś co pisałam na staraczkach sierpniowych bodajże, że za Ciebie trzymam kciuki najmocniej, po starej znajomości, i widzisz!!!! pomogło!!!!!!!

Karola teraz kolej na Ciebie.

akuku kurde, co za presja....:-p anabelka zaciążyła, krówka zaciążyła... a ja nadal nic... mówię Wam, smerfik i emalia zajdą we wrześniu!!!

ja będę ostatnia i zamknę nasz ciężarówkowy pociąg :sorry2:

Ostatnia edycja:
no potrzebny mi był kop w dupe....bo jak pare dni wypadłam z obiekgu tutaj- to potem nie dawałam rady androbic...nie wiedziałam co pisać..i się nie odzywalam..z paru dni zrobily się miesiące ;/ i mi wstyd :(

czas leci ....a pociąg się zapelnia:) naprawdę tak się ciesze dziewczny- będę zagladac ...choć ogolnie czasu mam już coraz mniej w ogole na forum:(

nie mamy o to pretensji,bo każda z nas na końcu nie będzie miała za wiele czasu ;-)

krowko wspaniała wiadomość,gratuluję Ci kochana z całego serducha,super że zaciążonych jest tyle :-) jeszcze tylko kilka i pociąg będzie pełny

karola​ a pamiętasz jak jakiś czas temu pisałaś że będziesz ostatnia,cicho bo wykraczesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry