reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili no jest na takim czulszym tescie widac wyraznie kreske ,a na 25 cos pod swiatlo widac, cien ;D wiec;D chyba sie udało..... I wczoraj w nocy moj mezulek wlazl mi do lazienki i mi mowi ze mam jakies wielkie suty;D hahhahaha..a potem to mnie zaczely bolec..... juz nie dlugo wynik bety

reklama
czyli rozumiem Smerfik wskakuje na miejscie Die
a Karola i Emaila czekaja na miejsce po Limonce i Kamilce :-D:-D:-D:-D
no chyba ze na mnie czekacie to sie poczuje wyrozniona:-p:-p tylko ze to wtedy miesiac czekania jeszcze:-p a zycze Wam oby w tym:tak:

czy ktos jeszcze zostanie wtedy ? przepraszam jesli pominelam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

:szok::eek::oo: Smerfiku... jestes pewna ze nie bylo zadnej pomylki w wynikach?

wlasnie Edytka!!!!! ciekawe co u niej... bardzo dawno sie nie odzywala :-(

tilus nic z tego nie rozumiem..... popatrz na testy DSCN9976.jpg chyba ze tylko ja to widze;(

Załączniki

• DSCN9976.jpg
    DSCN9976.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Smerfik- urojeń nie masz, ja widzę na jednym i drugim zdjęciu. Oczywiście, że może być jakiś mały procent błędu. Póki @ nie ma, a siły masz na powtórkę testów to nic innego tylko pozytywnie myśleć zostało :-)
Tili- Jąsko wczoraj dwa razy rano zwymiotował flegmą, przespał się o ozdrowiał. No prawie ozdrowiał jest o niebo lepiej. Na szczęście M dziś co jakiś czas tylko wybywał z domu więc dajemy radę. Mnie już dupsko boli od leżenia.

Do góry