reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfiku to czekam na wynik betki . Trzyma kciuki by Twoje przeczucia sie sprawdzily.. ja ogolnie czuje sie w mire.. brzuszek mi juz ciazy I ciezko mi sie oddycha chodzi..maluszek kopie non stop...w nocy rano w dzien ...jak chodze to spi.hehe
Bylam na ryneczku I kupila 18 szt. Ciuszkow dla maluszka za cale 5 f . Wiec sie ciesze ze bede miala w co dziecia ubrac...
A psychicznie gorzej.. wczoraj znowu niemila informacja na nas splynela... niestety zaczelismy sie z m klocic o glupoty.. glownie o to ze m jest za nerwowy ..I dla mnie I dla dzieci..wtedy ja wybucham. Ahh
Wiec ja owtatnio optymizmem nie tryskam niestety. Chce zaczac nowy rok I oby byl lepszy .. bo naprawde tyle co nam sie na glowe zwalilo naraz to masakra.. nie zycze nikomu..mam nadzieje ze maluszek nie bedzie nerwowy przez moje stresy..
Dam rade , dam rade, dam rade....

reklama
Karola - :* the Big one - for Ya ;-)
a ja codziennie jestem na Twoim wykresie i mocno wierze...

dobrze, że chociaż Ty wierzysz bo ja to raczej nie mam już złudzeń, dopóki @ nie zacznie mi się spóźniać i nie zobaczę II kresek na teście to na nic się nie nastawiam. chyba z czasem przychodzi hmm... taka obojętność na to wszystko, nie czeka się już tak na owulacje, na testowanie, nie śledzi się każdego potencjalnego objawu, jak tak dalej pójdzie to za kilka miesięcy już nawet na forum nie będę wchodzić :zawstydzona/y:

ale spoko, będę z Wami utrzymywać kontakt na FB. :tak:

smerfik, die zwolniła miejsce w pociągu więc rób jutro betę i wskakuj!

akuku trzymaj się!!!!!

limonka27

to HPV jest koloru skóry,może się minimalnie różnić odcieniem,mógł Ci po prostu pieprzyk urosnąć :-) a że w takim miejscu no cóż hehe

tiluchna no leci ten czas leci,chociaż troszeczkę mi się dłuży bo czekam no wiecie na co-na ruchy :-D :-)

smerfik88 staram się odpoczywać :-)

smerfik88 to czekamy na wynik :-)

juz sie nie moge doczekac, ale wiem ze wyjdzie pozytywna, bo na tesciku II slaba bo slaba ta druga kreseczka ale cos tam jest;D a od wczoraj potworny bol cyckow;/ ale wszystko przetrzymam byle by dobrze było;)

uuuuuuuu robi sie emocjonujaco:-D:-D Smerfiku??? mowisz?? robilas testa??? i masz 2 kreske???
ok wstrzymam sie z gratulacjami do 14:-D

Emalia no wlasnie co u Ciebie? pieknie Ci w tych wlosach!!!!!!!! normalnie cudownie!!!
pogratuluj normalnie fryzjerce bo miala niezlego czuja:tak:

reklama
heyyy kurcze ja sie dalej w dwu paku kulam :(:( juz mam dość wczoraj miałam mocniejsze skurcze co 5 min 4 skurcze i przeszło dzisiaj sie o 5 rano obudziłam kręciło mi sie w głowie ale tez przeszło jakoś dziwnie sie to rozkręca :confused2::eek::baffled: ehhh jakies 10 min temu zrobiło mi sie starsznie niedobrze położyłam ale juz jest lepiej
o 14.40 mam wizyte u mojej gin zobaczymy czy jest rozwarcie OBYYYYYYYYYYYYYYYYY

a co do tego pieprzyka hehe nooo kurcze jakaś dziwna jestem hehe

smerfikuuu trzymam KCIUKIIIIIIIIIII &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry