reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej, pozwolę sobie wpisać się do Waszego wątku, bowiem również jestem staraczką listopadową - pierwszy cykl starań właśnie dobiega końca :) Widzę, że jutro część z Was planuje testy, jednak przekopanie się przez 130 stron wątku (wow...) wykracza poza moje możliwości czasowe, więc pozwolę sobie zapytać wprost: w którym dniu cyklu testujecie?

reklama
Ja testuje po 4 dniach spóźnionej miesiączki :) A mam takie malutkie pytanie. Jak sie spóźnia okres to test ciążowy można zrobić np. po południu czy raczej rano? Przeważnie na testach pisze że rano, no ale wole poradzić się was :)

katja w tym cyklu testowałam 3 dni po terminie spodziewanej @. Różnie dziewczyny testują, najlepiej chyba dopiero w dniu albo po dniu spodziewanej @, aczkolwiek są przypadki, że dziewczny testowały jeszcze przed terminem @ i już wyszły im II kreseczki. To chyba sprawa indywidualna.

angela najlepiej rano, z pierwszego porannego moczu, wtedy stężenie hormonów jest najwyższe, ale to też w sumie zależy od danej osoby i od tego który to dzień ciąży, bo jeśli to początek to stężenie może być małe i wtedy np test wyjdzie rano a jeśli stężenie jest już wyższe to wtedy nie ma znaczenia czy testuje się rano czy później, wyjdzie i wtedy i wtedy.

ech jakoś chyba skomplikowanie to napisałam, to wszystko przez ten paskudny lewy jajnik, który boli jak opętany :baffled:

angelaa testuj jutro skoro masz 4 dni po spodziewanej, to wyjdzie, ja testowalam w dniui @ po pracy czyli kolo 17 i wyszly dwie grube krechy, najlepiej kup dwa testy na jutro i na rano w czwartek

Pytam, bo ja się jakoś pospieszyłam z tym całym testowaniem, okres niby powinien przyjść dopiero w weekend a wtorek mamy, jednak nie wytrzymałam. Rano dwie kreski, poprawiłam z niecierpliwości wieczorem i też dwie kreski, nie wiem, czy mogę się cieszyć, czy za wcześnie...

Witam dziewczynki ;)

No wiec zaczne, ze juz zrobilam sikanca i ...... Mam II kreseczki :-):-):-) Jeszcze co prawda slabe, ale sa :-):-)

Teraz czekam na pozostale z Was i licze na same II kreski i dobre wiadomosci :)

Milego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry