Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
od 6 rano mialam regularne skurcze co 6 min, o 7 juz co 2 min, o 8.30 Mloda byla z nami, Nawet morfina nie zdarzyla zadzialac
myslalam ze urodze po drodze juz heheKasoku no teraz ja, zaraz po mnie Ty...mnie juz taka ekscytacja dopadla i chyba strach jakis, bo nerwowa sie zrobilam...az mi wczoraj dziecko powiedzialo " nie dobra jestes, wyjdz stad i poszukaj sobie innej rodziny" przeplakalam pol dnia :/:/:/
:-)Tilli piekne zdjecie. Ciesze sie ze sprawnie poszlo.
No teraz jaaaa.... mam rozwolnienie i juz wczoraj ze strachu ze moze organizm sie oczyszcza, spakowalam dzidziusiowa torbe, jeszce tylko kilka rzeczy dopakuje jak mama przyleci i jest gotowac. Choc wolalabym zeby maluszek do stycznia posiedzial... tzn. Ja juz bym chciala, ale dla malucha lepiej...
Nadal mam problem ze snem, najgorsze zasypianie, a rano jak tylko dzieci wstana to nawet jak moge pospac to sie nie da bo berbec chce do braci, kopie az wstne... teraz tez kopie, pewnie sniadanie chce hehe
:-)
,
,
Tili super, slicznie wyglądacie, to rzeczywiście mega szybko Ci poszlo tylko pozazdroscic, tez tak chce,
Anabelko słoneczko tez już powinno być poza pociągiem,
u mnie nic ciekawego, tocze się, sapie i staram się jakos nie zaniedbać domu i Matyski, mam kłopoty ze snem, bo brzuch mnie przydusza, w sumie to tyle, patrze na suwaczek i już mam 30 tc wow![]()
ale to może przez te pawie bo lepiej przespać głód niż chodzić jak głodny niedźwiedź i zjeść nie można bo się wypawiam