domi87
Fanka BB :)
Tiluchna - tak to jest, jak się człowiek nakręci :-) Ja też już świruję i wypatruję u siebie objawów (i oczywiście je mam
), a @ mam mieć dopiero 4 grudnia, więc raczej nie ma mowy bym coś czuła 
Ale niedługo nowy cykl, a skoro podchodzisz do tego na luzie to większa szansa, że się uda :-)
Pandora - powód jest prosty - pieniądze :-) Nie mamy jeszcze własnego mieszkania i nie stać nas na to, żeby kupić je w Warszawie. To znaczy byłoby nas stać - na kawalerkę, a za podobna kwotę kupimy w mniejszym mieście 3 pokoje...Więc jak dla mnie wybór jest prosty. Zwłaszcza, że ja większość mojego życia spędziłam w podwarszawskiej wiosce, tylko mąż jest z miasta
Ja tam bym mogła mieszkać i na totalnym zadupiu, w okolicach stolicy trzyma nas praca
), a @ mam mieć dopiero 4 grudnia, więc raczej nie ma mowy bym coś czuła 
Ale niedługo nowy cykl, a skoro podchodzisz do tego na luzie to większa szansa, że się uda :-)
Pandora - powód jest prosty - pieniądze :-) Nie mamy jeszcze własnego mieszkania i nie stać nas na to, żeby kupić je w Warszawie. To znaczy byłoby nas stać - na kawalerkę, a za podobna kwotę kupimy w mniejszym mieście 3 pokoje...Więc jak dla mnie wybór jest prosty. Zwłaszcza, że ja większość mojego życia spędziłam w podwarszawskiej wiosce, tylko mąż jest z miasta
Ja tam bym mogła mieszkać i na totalnym zadupiu, w okolicach stolicy trzyma nas praca
chyba ich powalilo ze ja bede tyle na uczelni... ale wlasnie skonczylam po 1,5 godz. prace pisac bo babce sie dzisij ubzduralo ze skoro mamy tylkod zis i jutro z nia zajecia a pozniej zaliczenie to mamy na jutro przygotowac projekt i tak oto ledwo zyje a od poniedzialku znow praca. chyba sobie łopate kupie wykopie sobie dół i sie legne i zakopie i niech wszyscy i wszysto mi da swięty spokój. Padam na pyszczek a i jutro robie ostatni test ciążowy, jak wyjdzie negatyw robie testy owulayjne a po @ biore CLO choc i tak wątie że przyjdzie bo coś czuje ze sie złuszczyło wszystko po tym pamieniu.
smutny strasznie- naszlo mnie jakos, i tak sobie mysle ze kocham te moja mende
;-)- moj wlasnie 17 cykl staran teraz idzie, owulka rzekomo w grudniu 1-go dokladnie
! wracaj do nas i pisz jak sie czujesz i co u Ciebie