pam_x_pam
Fanka BB :)
Dzieki.. nie chce mi sie tylka ruszyc i pojade dopiero na 12sta.... chociasz nudze sie strasznie bo cos wczesnie dzis wstalam... jak wroce to bede sprzatac... jak ja nie lubie sprzatac...
Kasoku no to akcje odstawiasz... hehe ja bardzo zadko i bardzo malo pijde, palic pale ale ogulnie imprezowa nie jestem... np swoje urodziny zawsze przesypiam bo nic mi sie nie chce.... imprez nie lubie jak bylam mdlosza to chodzilam bo wtedy to wiesz... alkohol jako nieletnia bardziej rajcowal..
Kasoku no to akcje odstawiasz... hehe ja bardzo zadko i bardzo malo pijde, palic pale ale ogulnie imprezowa nie jestem... np swoje urodziny zawsze przesypiam bo nic mi sie nie chce.... imprez nie lubie jak bylam mdlosza to chodzilam bo wtedy to wiesz... alkohol jako nieletnia bardziej rajcowal..

Ostatnia edycja:
:-)
i juz byla przyszykowana puszka przy drzwiach na 'wejsciowke' bo jak policja wpadala by nas uciszyc to im lapowke dawalismy zeby sie zmywali 
póki co wiem że staraliśmy się w odpowiednie dni,obserwuję wszystko co się da,z szyjką m mam problemy bo już jestem po jednej ciąży i nie wiem jak to tam wygląda po ciąży więc o mojej obecnej szyjce dopiero się uczę w tym cyklu,ale jest miękka i wysoko więc pocieszające z jednej strony,ale w 8 dni wiele może się wydarzyć

ale może jeszcze jest nadzieja? Głowa do góry!